Silvestrovské předpremiéry filmů Vlk z Wall Street, Zpátky do ringu, Paranormal Activity: Prokletí a Něžné vlny v CineStar

[singlepic id=891 w=120 h=120 float=left]Oslava letošního Silvestru začíná v multikině CineStar.

Oslavte poslední den roku exkluzivní projekcí. Multikino CineStar si pro všechny filmové nadšence připravilo luxusní akcičku. Než se vydáte do oblíbeného klubu či na párty k přátelům, můžete si vychutnat speciální předpremiéru některého ze čtyř vyhlížených snímků. Silvestrovské menu čítá opravdu lahodné položky. Zvolíte Vlka z Wall Street, Zpátky do ringu, Paranormal Activity: Prokletí nebo Něžné vlny. Jako bonus navíc dostanete ke vstupence malý popcorn ZDARMA.

[singlepic id=6395 w=250 h=200 float=right]

Co: Silvestrovské předpremiéry filmů Vlk z Wall Street, Zpátky do ringu, Paranormal Activity: Prokletí a Něžné vlny

Kdy: 31. prosince 2013

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti: CineStar

 

[singlepic id=4621 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Vlk z Wall Street:ATRAKTIVNÍ PROSTŘEDÍ SVĚTA VELKÝCH PENĚZ ALE I VELKÝCH PÁDŮVe dne vydělával tisíce dolarů za minutu. Noci prožíval tak rychle a naplno, jak jen mohl – na drogách a sexu. Fascinující životní příběh finančníka Jordana Belforta – brilantní, zábavná autobiografie o chamtivosti, moci a výstřednostech, které si nikdo neumí představit.Režie: Martin ScorseseHrají: Jon Favreau, Jonah Hill, Matthew McConaughey, Leonardo DiCaprio, Kyle Chandler, Shea Whigham, Jon Bernthal, Robert Clohessy, Christine Ebersole, Margot Robbie, Kenneth Choi, Cristin Milioti, Ethan Suplee, Spike Jonze, Rob Reiner, Jean Dujardin, Joanna Lumley, Madison McKinley, Katarina Cas, Ashley Blankenship, Jake Hoffman, P.J. Byrne, Chris Riggi, Aya Cash, Nicole Rutigliano, J.C. MacKenzie, Danny Flaherty, Catherine Curtin, Fileena Bahris, Rizwan Manji, Chris Caldovino, Matthew Rauch, Madeleine Wade, Emily Tremaine, Welker White, Stefano Villabona, Giselle Eisenberg, Zineb Oukach, Julian BrandPremiera v ČR: 16. 1. 2014 (Bontonfilm)
[singlepic id=5841 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Zpátky do ringu:Ve filmu „Zpátky do ringu“, hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora“ Sharpa a Billyho „Kida“ McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre.Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí.Režie: Peter SegalHrají: Robert De Niro, Sylvester Stallone, Mike Tyson, Han Soto, Kevin Hart, Alan Arkin, Jon Bernthal, Kim Basinger, Paul Ben-Victor, Steffie Grote, Jim Lampley, Rich Little, Ireland Baldwin, Anthony Bean, Mason Mackie, Barry Primus, Oscar Gale, Jen Kober, Frederick Douglas Plunkett Jr., BJ Guyer, Anthony Anderson, Carrie Lazar, Don Lake, Kurt Krause, Steve Levy, John Buccigross, Matthew Rimmer, Evander HolyfieldPremiera v ČR: 2. 1. 2014 (Warner Bros)
[singlepic id=5886 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Paranormal Activity: Prokletí:Volné pokračování slavné hororové série. Hrdinové předchozích dílů série nebyli jediní, koho terorizovaly nadpřirozené síly…Režie: Christopher LandonHrají: Eddie J. Fernandez, Richard Cabral, Molly Ephraim, Crystal Santos, Jorge Diaz, Andrew Jacobs, Carlos Pratts, Noemi Gonzalez, Wallis Barton, David Fernandez Jr., Kimberly Ables Jindra, Catherine Toribio, Lucy Chambers, Tonja Kahlens, Silvia Curiel, Hector Luis Bustamante, Frank Salinas, Julian Works, Brent Gutierrez, David Saucedo, Gloria Sandoval, Maralyn FaceyPremiera v ČR: 9. 1. 2014 (CinemArt)
[singlepic id=6293 w=320 h=240 float=right]Oficiální synopse filmu Něžné vlny:Sympatický Vojta je nesmělý a jeho rodina praštěná. Cholerický tatínek, který kdysi nepřeplaval kanál La Manche, z něj chce mít závodního plavce a milující maminka, bývalá hvězda dětské lední revue, vidí v synovi talentovaného pianistu. Jenže Vojta má docela jiné priority – především rusovlasou spolužačku Elu, okouzlující akvabelu, která už v listopadu odjede do vysněné Paříže.Jestli Vojta rychle nepodnikne něco opravdu zásadního, zmizí mu Ela navždy za železnou oponou. Píše se totiž rok 1989…Režie: Jiří VejdělekHrají: Hynek Čermák, Vica Kerekes, Taťjána Medvecká, Jan Budař, Jan Hartl, Vojtěch Dyk, Táňa Pauhofová, Štěpán Krtička, Václav Kopta, Lucie Šteflová, Lucie Černá, Barbora Černá, Robert Cejnar, Jan Maršál, Daniel Novák, Václav Matějovský, Ondřej Hyneš, Josef KuhnPremiera v ČR: 9. 1. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací