Thomas Enger představil svoji knihu Instinkt dravce českým čtenářům

thomas_enger_tiskovka_obr_00Norský spisovatel Thomas Enger rozdával podpisy v Paláci knih Luxor.
 
 
 
thomas_enger_obr_01Nestává se každý den, že se můžeme osobně setkat s naším oblíbeným spisovatelem. Všichni milovníci žánru krimi si tento týden přišli na své. Prahu totiž navštívil norský spisovatel Thomas Enger. Českým čtenářům se do rukou již dostal jeho Kamenný déšť a Fantomová bolest. Nově si můžeme zakoupit i třetí díl série s názvem Instink dravce, který u nás vychází v nakladatelství MOBA.

thomas_enger_obr_02V úterý 22. dubna 2014 se Thomas Enger setkal v hotelu Sovereign s novináři a fotografy. Hned v úvodu se přiznal, že toto je jeho úplně první tisková konference, tudíž je trochu nervózní. I přes tento fakt se úsmíval a ochotně odpovídal na otázky. Dozvědět jsme se tak mohli, že je velmi rád, že u nás jeho dílo vychází v pevné vazbě, protože podle něho pak kniha vypadá opravdu jako kniha. Celkově je s designem velmi spokojený.

thomas_enger_obr_03V budoucnu se můžeme těšit i na filmové zpracování. Jak bude snímek vypadat, kdo v něm bude hrát a kdy ho budeme moci spatřit, ještě není známo, ale i tak tato informace bezesporu velmi potěší fanoušky pětidílné série (původně šestidílné).

Ochuzeni nebyli ani vášniví čtenáři. Ve středu 23. dubna 2014 proběhla v Paláci knih Luxor autogramiáda spojená s křtem napínavého krimi. Thomas Enger byl přemlouván k prozrazení, nebo alespoň k naťuknutí, jak to bude s hrdiny v budoucnu. Pokud jste teď zalapali po dechu a také chcete vědět, jak to bude dál, tak vás zřejmě nepotěším, protože autor neprozradil ani písmenko. Jak to na obou akcí vypadalo, si můžete prohlédnout ve fotoalbu na našem FB profilu.

 

thomas_enger_obr_04
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací