Tak trochu retro soutěž s filmem Bony a klid 2

[singlepic id=62 w=150 h=150 float=left]Slavnostní premiéra kultovní „vekslácké balady“ Bony a klid 2 v pražské Tipsport Aréně se blíží, buďte při tom!

„Chceš bony, ňáký bony?“, tato notoricky známá věta je úzce spojena s filmem Bony a klid. Pamatujete si na partičku veksláků, v jejichž sítích uvízl i mladíček Martin v podání Jana Potměšila? Hlodala vás někdy myšlenka, jak to s ním, Bínym, Evičkou Tričko a dalšími bylo dál? Režisér Vít Olmer dal dohromady starou partu, přibral několik nováčků a přináší do kin pokračování kultovního snímku. Ve spolupráci se společností 2media.cz vám přinášíme soutěž o 10 vstupenek na premiéru filmu Bony a klid 2, která se odehraje ve velkém stylu v Tipsport Aréně v Praze 20. května 2014.

Slavnostní premiéra pokračování kultovního snímku z 80. let nebude ani trochu obyčejná. Před pražskou Tipsport Arénou, která pojme 2500 diváku bude rozvinut stylový červený koberec. Pokochat se budete moci přehlídkou luxusních aut či se zaposlouchat do hitů Frankie Goes to Hollywood v podání živé kapely. Nezapomeňte si doma ani občanské průkazy, je možné, že budete zastaveni některým z příslušníků Veřejné bezpečnosti.

Každý z pěti výherců získá dvě vstupenky na premiéru filmu Bony a klid 2:

  • – slavnostní premiéra filmu se odehraje 20. května 2014 od 19:00 v pražské Tipsport Aréně

bony_a_klid_2_bl_soutez_premiera

 

Soutěžní otázka zní:

Režiséra Víta Olmera jsme se zeptali, co si on osobně za bony pořídil. Jaká byla jeho odpověď?“

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 2. 5. do 8. 5. 2014. Pokud si nevíte rady, podívejte se do naší rubriky Rozhovory.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Bony a klid 2:

 

bony_a_klid_2_plakatCo dnes dělá partička někdejších veksláků? Z vězení je dostala amnestie na začátku 90. let. Svět kšeftů s valutami a bony, nelegálně směňovanými poukázkami do obchodů s jinak nedostupným západním zbožím, je sice dávno pryč, ale způsobů, jak vydělat „rychlý prachy“, je pořád dost. Stačí vědět, jak na to – podvody s dotacemi, úplatky, tunelování, krádeže. Stejně jako ve filmu Bony a klid z roku 1987 i tentokrát příběh začíná příjezdem naivního mladíka Martina (Jakub Prachař). Nemá práci, rodiče, holku, ani kamarády. Zato má dluhy a jdou po něm vymahači. Do Prahy se vypravil z Boleslavi sehnat peníze. Pak už stačí, aby potkal Bínyho (Roman Skamene), který už zase šlape chodník, nyní však pouze jako naháněč cizinců před restaurací na Staromáku. Osamělý Bíny vycítí v outsiderovi Martinovi možného parťáka pro nejistou budoucnost a zatáhne ho do svých kšeftíků…

Režie: Vít Olmer

Hrají: Jakub Prachař, Roman Skamene, Josef Nedorost, Jan Potměšil, Veronika Jeníková, František Švihlík, Gabriela Kratochvílová, Simona Chytrová, Miloslav Kopečný

Premiera v ČR: 22. 5. 2014 (Bontonfilm)

Pravidla soutěže o ceny k filmu Bony a klid 2:

1. Soutěž probíhá v období od 2. 5. 2014 do 8. 5. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala společnost 2media s.r.o. .

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 2. 5. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací