DVD Krásno bylo smočeno vodou z jezera

krasno_krest_DVD_00S Ondřejem Sokolem nuda nehrozí.

Když se vysloví jméno Ondřej Sokol, většině z nás se bezesporu vybaví pořad Partička, který rozesmává širokou škálu diváků. Sokol je ovšem nejen výborný televizní bavič a herec, ale i režisér. V lednu letošního roku jsme mohli v kinech zhlédnout jeho tak trochu netradiční krimi-komedii Krásno, která sleduje osud dvou kamarádů, jež se vrací do rodného Šumperka.

Pokud jste si na Krásno nestihli zajít do kina, nesmutněte, snímek si již od 7. května 2014 můžete vychutnat v pohodlí svého domova. Slavnostní křest DVD proběhl 12. května 2014 v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí. Samotného aktu se ujal Ondřej Sokol a Martin Finger. Všichni přítomní se mohli pobavit nejen pohledem na hereckou etudu, ale ochutnat i bábovku (prý) vlastnoručně upečenou herečkou Janou Pehrovou-Krausovou.

A kdo by čekal, že Sokol předvede tradiční křest se sklenkou šampaňského v ruce, tak se setsakramentsky spletl. Režisér, scénárista a herec v jedné osobně se vytasil se sklenicí vody přímo z jezera Krásno, kterou byla placka s filmem obřadně pokropena. A aby bylo na všechno hezky vidět, vyskočili oba muži na stůl. Jakmile opět stáli nohama pevně na zemi, odstartovalo podepisování DVD, plakátů, fotografií, triček i památníčků. Fotogalerie z akce se již teď nachází na našem FB profilu.

krasno_krest_DVD_01

krasno_krest_DVD_02

krasno_krest_DVD_03

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací