Soutěž o 10 vstupů na předpremiéru filmu Hercules v IMAX

souteze_cerveny_koberec_bannerVydejte se na nezapomenutelnou fanouškovskou 3D projekci akčního dobrodružství Hercules do IMAXu.

Těšíte se na Dwayna Johnsona jako neohroženého poloboha? Film Hercules režiséra Bretta Ratnera vstupuje do českých kin 24. července 2014. Pražské kino IMAX, které vyniká unikátním obrazem, prostorovým zvukem a špičkovým 3D efektem přichystalo pro všechny fanoušky mytologického hrdiny exkluzivní předpremiérovou projekci, která se uskuteční ve středu 23. 7. 2014 od 19:00. Zapojíte-li se do naší aktuální soutěže na Facebook profilu, můžete vyhrát jeden z pěti vstupů pro dvě osoby na tuto luxusní akci. Podělte se s námi o váš komentář a zhlédněte Hercula v IMAXu jako první.

Každý z pěti výherců získá vstup pro dvě osoby na speciální fanouškovskou předpremiérovou projekci filmu Hercules v kině IMAX, která se uskuteční ve středu 23. července 2014 od 19:00 v kině IMAX na Floře v Praze.

soutez_bl_hercules_vstupy

Výherci budou kontaktováni 22. července 2014 nejpozději do 15:00 prostřednictvím svého Facebook profilu ze kterého komentář odeslali.

Červený koberec na FacebookuSvoje odpovědi/komentáře vkládejte od 18. 7. do 22. 7. 2014 do 10:00 pod příspěvek na našem Facebook profilu.

 

Odkaz na soutěžní příspěvek na našem oficiálním Facebook profilu:

SOUTĚŽIT

Oficiální synopse filmu Hercules:hercules_imax_plakat

Klasický mytologický příběh o Herkulovi dostává zcela nový rozměr. Začíná v momentě, kdy Herkules splnil pověstných dvanáct úkolů, aby se vykoupil ze svých minulých hříchů. Žije ve vyhnanství a živí se jako žoldák. On a jeho pět věrných společníků putují po starověkém Řecku a výměnou za zlato poskytují ochranu každému, kdo je potřebuje. Když o jejich služby požádá samotný trácký král a jeho krásná dcera, jejichž zemi neustále ohrožují tyranští bojovníci, Herkules pochopí, že svému osudu nemůže utéct. Musí přijmout svůj mýtus a stát se opět tím slavným hrdinou, kterým byl kdysi dávno…

Režie: Brett Ratner
Hrají: Dwayne Johnson, Aksel Hennie, Rebecca Ferguson, Ian McShane, John Hurt, Rufus Sewell, Joseph Fiennes, Ingrid Bolsø Berdal, Reece Ritchie, Irina Shayk, Tobias Santelmann, Joe Anderson, Miklós Bányai

Premiera v ČR: 24. 7. 2014 (Forum Film Czech)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Hercules:

1. Soutěž probíhá v období od 18. 7. 2014 do 22. 7. 2014 do 10:00 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním komentáře na položené otázky prostřednictvím Facebook profilu.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Každá další odpověď z téhož Facebook profilu nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala PRagency – PRomotion, s.r.o..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím jejo Facebook profilu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 22. 7. 2014 do 15:00.

7. Výherce souhlasí s předáním osobních údajů společnosti PRagency – PRomotion, s.r.o..

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 18. 7. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací