Pohádkář slavnostně zahájil svoji kinotour v čele s Herzigovou a Geislerovou

premiera_pohadkar_obr_00Multikino CineStar Anděl bylo plné hvězd.

Když jeden muž miluje dvě ženy, je neodvratitelné, že se brzy vydá na cestu do pekel. Jiří Macháček hrající ve filmu Pohádkář Máru a Kamila propadl kouzlu dvou žen, a to překrásné Evě Herzigové a Aňe Geislerové. Ruku na srdce pánové, divíte se mu? Možná mu budete trochu i závidět, až spatříte, jaké intimní chvíle pod režisérskou taktovkou Vladimíra Michálka herci prožívali. Na tiskové konferenci Jiří Macháček na otázky týkající se milostných scén s potutelným úsměvem pro něho vlastním odpovídal, že dělal jen svoji práci a co po něm režisér chtěl. Velký poprask způsobila přítomnost české supermodelky Evy Herzigové, která na novinářskou akci zvolila elegantní černé šaty a široký úsměv. Ukořistit podpis či tu nejlepší fotografii bylo téměř o zdraví.

Na slavnostní premiéru snímku dorazila o poznání bohatší tvůrčí delegace. Eva zůstala věrná černé a opět oblékla elegantní, i když o poznání smyslnější šaty. Aňa oslňovala v nápadných rudých šatech. Přípravu nepodcenila ani Bára Nesvadbová a Anna Linhartová s filmovým tatínkem Jiřím Macháčkem. Na projekci v CineStar Anděl zavítal i nespočet českých celebrit. V předsálí jsme mohli zahlédnout Halinu Pawlowskou, Moniku Babišovou, Emmu Smetanu, Jordana Háje, Jitku Asterovou, Pavlínu Němcovou, Vlastu Korce, Ondřeje Soukupa a mnoho dalších.

Fotogalerii z tiskové konference i premiéry naleznete na našem Facebook profilu.

tiskovka_pohadkar_obr_01

premiera_pohadkar_obr_03

premiera_pohadkar_obr_02

tiskovka_pohadkar_obr_04

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací