Dětské předpremiérové projekce filmu Tučňáci z Madagaskaru v Premiere Cinemas a dalších kinech

tucnaci_z_madagaskaru_plakatDo multikina Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a Golden Apple Cinema se chystá Black & White výprava.


Komando vychytralých tučňáků nás bavilo svými špionskými kousky v Madagskaru 1, 2 i 3. Nyní se vrací v samostatném snímku Tučňáci z Madagaskaru. Skipper, Kowalski, Rico a Vojín podstoupí souboj s padoušským doktorem Octaviusem. Jak doslova slizký boj dopadne se všechny děti dozví již tento víkend v multikinech Premiere Cinemas, CineStar, Cinema City a Golden Apple Cinema. První dva jmenované řetězce si navíc pro kluky a holky přichystaly zábavný doprovodný program.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Tučňáci z Madagaskaru

Kdy: 23. listopadu 2014 v 15:00 a 15:30

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

tucnaci_z_madagaskaru_pc


Co: Předpremiéra filmu Tučňáci z Madagaskaru

Kdy: 22. a 23. listopadu 2014

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

tucnaci_z_madagaskaru_cc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Tučňáci z Madagaskaru

Kdy: 23. listopadu 2014

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

tucnaci_z_madagaskaru_cs

 


 

Co: Předpremiéra filmu Tučňáci z Madagaskaru

Kdy: 22. a 23. listopadu 2014

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

tucnaci_z_madagaskaru_gc

Synopse filmu Tučňáci z Madagaskaru:tucnaci_z_madagaskaru_plakat

Superšpióni se nerodí… oni se líhnou

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou.

Režie: Eric Darnell, Simon J. Smith

Hrají: Benedict Cumberbatch, Ken Jeong, Peter Stormare, Chris Miller, Conrad Vernon, Tom McGrath, John Malkovich, Christopher Knights, Werner Herzog, Annet Mahendru, Sean Lew

Premiera v ČR: 27. 11. 2014 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací