Předpremiérové projekce filmu Babovřesky 3 v multikině CineStar

cinestar_logo_nahledTroška představí divákům v multikině CineStar Babovřesky 3.

 

 

 

Rok se s rokem sešel a do kin míří závěrečný díl trilogie Babovřesky. A jak už bývá zvykem, režisér Zdeněk Troška nelení a vyjíždí na šňůru regionálních předpremiér, které se uskuteční ve vybraných pobočkách multikina CineStar. I tentokrát mu budou dělat společnost herci a herečky z filmu Babovřesky 3.

babovresky_3_kino_cs

Co: Předpremiérové projekce filmu Babovřesky 3

Kdy a kde:

6. 1. 2015 CineStar Liberec
6. 1. 2015 CineStar Mladá Boleslav
8. 1. 2015 CineStar Plzeň
7. 1. 2015 CineStar Hradec Králové
7. 1. 2015 CineStar Pardubice
9. 1. 2015 CineStar České Budějovice
11. 1. 2015 CineStar Ostrava
12. 1. 2015 CineStar Olomouc
11. 1. 2015 CineStar Opava

 

Podrobnosti: CineStar

babovresky_3_plakat_promoSynopse filmu Babovřesky 3:

Příběh začíná tam, kde druhý díl skončil: Horáčková vybíhá z domu naproti mladé dámě, která přijela do Babovřesek. Místní drbny, které se sběhly na náves, v ní poznaly sestru Glorii. Ta se (po vzoru faráře Petra) rozhodla vystoupit z řádu a zůstat v Babovřeskách.

Zápletka se točí okolo pomsty starosty Stehlíka a místních chasníků Horáčkové… do vesnice se vrací kontrolor Dodo. Není sám, přijíždí s ním jeho manželka, která Stehlíkovi zajistí dotaci, díky níž starosta může poslat všech sedm místních drben k moři… Akce „likvidace bab“ začíná.

A nad tím vší bdí nový farář, který přijel do vesnice nahradit páter Petra….

 

Režie: Zdeněk Troška

Hrají: Lucie Plekancová Vondráčková, Jan Dolanský, Jiří Pecha, Pavel Kikinčuk, Lukáš Langmajer, Jindřiška Kikinčuková, Radek Zima, Tereza Bebarová, Veronika Žilková, Jana Synková, Lucie Bílá, Jana Altmannová, Tomáš Trapl, Bronislav Kotiš

Premiera v ČR: 22. 1. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací