Pondělní předpremiéra filmu Mortdecai: Grandiózní případ v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaPodlehněte kníru a suchému humoru aristokrata Mortdecaie.

Charlie Mortdecai není sice žádný nebojsa, ale získá si vás svým aristokratickým cupitáním, neurotickými tiky a podivným mumláním. Předpremiéra komedie Mortdecai: Grandiózní případ v multikině Premiere Cinemas láká nejen na kvalitní obsazení Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn, Jeff Goldblum a pořádnou dávku anglického humoru, ale i na šanci vyhrát knižní předlohu a další filmové ceny.

Co: Předpremiéra filmu Mortdecai: Grandiózní případ

Kdy: 26. ledna 2015 v 19:00

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Mortdecai_pc

Oficiální synopse filmu Mortdecai: Grandiózní případ:mortdecai_grandiozni_pripad_cz_plakat

To chce knír a nohy v teple

Mortdecai, Charlie Mortdecai. Má rád peníze, sprosté vtipy, alkohol a svůj sofistikovaný knír, zaměstnán je jako aristokrat. V akční komedii Mortdecai: Grandiózní případ se vrhne do velkolepého pátrání po ukradeném obraze, procestuje půlku zeměkoule a bude čelit mnoha protivníkům. Neodolatelně zhýralého Mortdecaie si s radostí zahrál Johnny Depp, sekundovat mu bude Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn nebo Jeff Goldblum.

Režie: David Koepp

Hrají: Johnny Depp, Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Paul Bettany, Olivia Munn, Jeff Goldblum

Premiera v ČR: 29. 1. 2015 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací