Předpremiéra filmu Jupiter vychází v multikině Premiere Cinemas, Cinema City, CineStar a GAC

jupiter_vychazi_plakatCh. Tatum a M. Kunis prožijí mezigalaktickou romanci v našich multikinech.

Sourozenci Andy a Lana Wachowští na plátna kin přinášejí další dobrodružnou sci-fi podívanou Jupiter vychází. Tentokrát nás budou bavit Channing Tatum a Mila Kunis, kteří se převtělí do geneticky upraveného armádního lovce a krásné uklízečky toalet, která nemá o své pravé identitě ani tušení. Řádka předpremiérových projekcí se uskuteční ve středu 4. února 2015 v multikinech Premiere Cinemas, Cinema City (pouze členové klubu), CineStar a Golden Apple Cinema.

Co: Předpremiéra filmu Jupiter vychází

Kdy: 4. února 2015 v 19:00

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Jupiter_vychazi_pc


 

Co: Předpremiéra filmu Jupiter vychází pro členy Cinema City klubu

Kdy: 4. února 2015

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

Jupiter_vychazi_cc


Co: Předpremiéra filmu Jupiter vychází

Kdy: 4. února 2015

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

Jupiter_vychazi_cs


 

Co: Předpremiéra filmu Jupiter vychází

Kdy: 4. února 2015

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

Jupiter_vychazi_gac

Oficiální synopse filmu Jupiter vychází:jupiter_vychazi_plakat

V hlavních rolích výpravného dobrodružného sci-fi sourozenců Lany a Andyho Wachowských „Jupiter vychází“ uvidíme Channinga Tatuma a Milu Kunis. Když se pod noční oblohou narodila Jupiter Jones (Kunis), znamení napovídala, že je předurčena k velkým činům. Nyní již dospělá Jupiter sní o hvězdách, ale probouzí se do chladné reality uklízečky toalet a nekonečného sledu neúspěchů. Až když na Zemi dorazí Caine (Tatum), geneticky upravený bývalý armádní lovec, jehož úkolem je Jupiter sledovat, začne si uvědomovat naplnění svého osudu – její genetická výbava ji předurčuje jako dědičnou následnici královny vesmíru. Toto neobvyklé následnictví by však mohlo ovlivnit rovnováhu ve vesmíru.
Sourozenci Wachowští jsou autory původního scénáře k filmu „Jupiter vychází“, od ulic Chicaga až po vzdálené galaxie řítící se vesmírem, i jeho režiséry. Na produkci filmu se společně se sourozenci Wachowskými podílí cenami ověnčený producent Grant Hill, se kterým sourozenecká dvojice scénáristů/režisérů spolupracuje od trilogie „Matrix“. Výkonnými producenty jsou Roberto Malerba a Bruce Berman.

Režie: Andy Wachowski, Lana Wachowski

Hrají: Eddie Redmayne, Gugu Mbatha-Raw, Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean

Premiera v ČR: 5. 2. 2015 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací