Filmové události #31/15: Tommy velí, Tao chrání Lexe, Naruto si věři

na_hrane_zitrka_plakatKde bychom byli bez poskoků?
 
 
Na (omezené) množství článků nehleďte, nepřátel se nebojte! Neprožíváme okurkovou sezónu, tudíž se nebudete tvářit kysele. Přečtete si o několika vedlejších hráčích, kteří sice mohou hrát druhé housle, ale hlavní hrdinové by se bez nich neobešli. Pravda, Tommy Lee Jones jistě udělí nezbytné příkazy. To Lex Luthor a neznámý startrekový padouch si nepořizují nadřízené, nýbrž bojovné Asiaty a s posilou může počítat i Dr. Strange.
 

 
Richardovy míčky a manželky

Nepojmenovaný film režiséra Richarda Linklatera (Před půlnocí, Chlapectví) o mladém hráči baseballu byl odložen z letošního termínu až na 15. dubna 2016.  Zároveň si slavného tvůrce vyhlédla společnost Sony Pictures za nejlepšího muže pro zfilmování knihy Projekt manželka. S chystanou komedií je již spojena Jennifer Lawrence v roli Rosie, potenciální partnerky pro (zřejmě autistického) profesora genetiky Dona Tillmana.


 

Věřte to Narutovi!

Lionsgate pokouší trpělivost fanoušků japonské kultury. Hrání běloši by měli obsadit celovečerní dobrodružství Naruto. Manga/anime vypráví o klučinovi Narutovi Uzumakim, jenž se snaží stát velkým ninjou, ačkoliv jeho schopnosti jsou zpočátku absolutně neodpovídající. Přesto v něm přebývá velká moc, neboť do jeho těla byl zaklat liščí démon. K režii je lákán Michael Gracey, od něhož jsme se celovečerního příspěvku zatím nedočkali, dostal však již na starost fantasy Dcera kostí a dýmu nebo životopisný snímek o Eltonu Johnovi.


 

Naše sousedka Chlöe

Chlöe Grace Moretz alias Zabijačka z Kick-Ass se připojila k Sethu Rogenovi, Zacu Efronovi a Rose Byrne jako další hvězda pokračování komedie Sousedi. Na Twitteru k tomu poznamenala: „Teď se toho chopí holky.“ Do sousedství se tentokrát přistěhuje vysokoškolské sesterstvo, o čemž svědčí originální podtitul „Sorority Rising“.


 

Herec s budoucností

Tommy Lee Jones se připojí k Mattu Damonovi v pátém příběhu agenta Bournea. Zahraje si jeho nadřízeného důstojníka v CIA.


 

Na hraně pozítří

Tom Cruise dle vlastních slov seznámil filmaře Douga Limana a Christophera McQuarrieho se svým nápadem na pokračování sci-fi velkofilmu Na hraně zítřka. Cestování v čase a neustálé opakování téhož dne mimozemské invaze zapůsobilo. Snad se nicméně v sequelu jen o prosté opakování jednat nebude.


 

Světlá strana Netflixu

Celé tři hrané seriály z prostředí Star Wars si na nás chystá internetová stanice Netflix. Informuje o tom stránka Cineflix. Předaleká galaxie by tak dosáhla podobného rozšíření jako svět superhrdinů z Marvelu.


 

Startrekový Joe

Po boku Idrise Elby se ve Star Trek Beyond může objevit Joe Taslim (Zátah, Rychle a zběsile 6), zřejmě také v záporácké úloze.


 

Nová paní Teschmacherová?

Herečku Tao Okamoto (Wolverine) uvidíme i v očekávaném superhrdinském „mišungu“ Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Mercy Graves má bojovat za padoucha Lexe Luthora (Jesse Eisenberg).


 

Podivná Rachel

Rachel McAdams (Půlnoc v Paříži, Aloha) má našlápnuto na neznámou roli v marvelovském Dr. Strangeovi.


 

Nosferatu: Známá legenda

Studio 8 chce natočit remake němého hororu Nosferatu z roku 1922. Je to ten slavný plagiát Drákuly, který nás přesvědčil o blbosti, že upírům nesvědčí slunce. Jako scénárista i režisér jej převzal Robert Eggers, děsící nás hrůzostrašným snímkem Čarodějnice.


 

Pět dobrých nocí přeje…

Zpracování hororové videohry o strašidelné restauraci Five Nights at Freddy’s bude pro studio Warner Bros. režírovat Gil Kenan (V tom domě straší!, Poltergeist). Scénář napíše společně s Tylerem Burtonem Smithem.


 

A čest psát Spider-Mana získávají…

Scénáristy chystaného rebootu Spider-Mana se oficiálně stali John Francis Daley and Jonathan M. Goldstein (Kouzelníci, Bláznivá dovolená).
 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací