Dětské předpremiérové projekce filmu Pan v multikinech

premiere_cinemas_gac_logoVýprava do Země Nezemě začíná.

Dětská fantasie je bezbřehá. Přesvědčte se o tom na vlastní oči ve fantasy dobrodružství Pan s Amandou Seyfried, Hughem Jackmanem, Levi Millerem a dalšími skvělými herci. Na předpremiéru si můžete zajít do multikina Premiere Cinemas a Golden Apple Cinema již tuto neděli.

 

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Pan

Kdy: 4. září 2015

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

pan_pc


Co: Dětská neděle s předpremiérou filmu Pan

Kdy: 4. září 2015

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GACpan_gac

Oficiální synopse filmu Pan:pan_2015_plakat

Petr (Levi Miller) je nezkrotný 12letý uličník, ale bezútěšné prostředí londýnského sirotčince, ve kterém strávil celý svůj život, není pro takového chlapce to nejvhodnější místo. Až jednou v noci se stane něco neuvěřitelného – Petr opustí sirotčinec a ve své fantazii se ocitne ve fantaskním světě pirátů, válečníků a pohádkových bytostí obývajících Zemi Nezemi. Zatímco zde zažívá úžasná dobrodružství a bojuje v bitvách na život a na smrt, snaží se v Zemi Nezemi najít své právoplatné místo a odhalit tajemství své matky, která ho před lety odložila v sirotčinci. Společně s válečnicí Tiger Lily (Rooney Mara) a novým přítelem jménem James Hook (Garrett Hedlund) musí Petr porazit krutého piráta Blackbearda (Hugh Jackman) a zachránit tak Zemi Nezemi a naplnit svůj pravý osud – stát se hrdinou, který bude navěky znám jako Pan.

Režie: Joe Wright
Hrají: Amanda Seyfried, Cara Delevingne, Hugh Jackman, Levi Miller, Rooney Mara

Premiera v ČR: 8. 10. 2015 (Warner Bros)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací