Mrtvou z golfového hřiště představili divákům zpěvák Richard Krajčo a golfistka Klára Spilková

krest_mrtva_z_golfoveho_hriste_obr_00Pražská advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová se pustila do detektivního příběhu.

Mrtvá z golfového hřiště je napínavý fiktivní detektivní příběh, který je zasazen do skutečného prostředí. Všichni ale známe tu klasickou formulku: „Jakákoliv podobnost se skutečnými osobami, nebo událostmi je čistě náhodná.“ Do odhalení vraždy v prostřední populárního sportu se pustila pražská advokátka a bývalá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová, která slibuje, že se do příběhu dokáží pohroužit i nesportovci, protože kniha je plná vysvětlivek pro ty, kteří se v golfu vůbec nevyznají. Tyto slova potvrdila i kmotra, golfistka Klára Spilková, která na křest knihy v Paláci knih Luxor dorazila s úsměvem na tváři.

Druhým kmotrem se stal zpěvák Richard Krajčo, jež se na akci dostavil trochu netradičním způsobem. Bohužel i jeho skolilo nevlídné podzimní počasí a detektivce popřál mnoho spokojených čtenářů zachumlaný v peřinách prostřednictvím domácí videonahrávky.

Anotace:

Lehká detektivka z golfového prostředí

Majitelka fitness centra Mona Monhartová je jednoho dusného letního odpoledne při hře na golfovém hřišti nalezena mrtvá. Proč a jak vlastně mistryně golfového klubu zemřela? Kdo měl motiv a příležitost, aby ji na dohled ostatních hráčů zabil? Šlo o dokonale promyšlený čin, anebo vrah jen využil příležitosti?

Vyšetřování se ujímá detektiv, golfem doposud nedotčený – bývalý voják Šimon Hájek, kterému s golfem a s důkazy pomáhá, ale i komplikuje život vnadná tisková mluvčí golfového hřiště Gábina Rezková.

Fotogalerii z akce naleznete na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací