Pohádková neděle s filmem Paddington a V hlavě v Premiere Cinemas Olomouc a Teplice

premiere_cinemas_bilacervenaProsincová Pohádková neděle bude dvojitá.

V rámci prosincové Pohádkové neděle se v multikině Premiere Cinemas v Teplicích a Olomouci budou opět promítat dvě pohádky. Předvánoční projekce přivála do Olomouce roztomiloučkého a nemotorného Paddingtona. V Teplicích naopak budeme zkoumat to, co máme V hlavě. Tombola a dárečky nesmí chybět.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Paddington

Kdy: 20. prosince 2015

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Cena: zvýhodněné vstupné

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu Paddington:Paddington_plakat

Paddington není jen tak obyčejný medvídek. Pochází z nejtemnějšího Peru, nosí červený klobouček a víc než cokoliv jiného miluje marmeládové sendviče.

Když zemětřesení zničí jeho domov, pošle ho teta Lucy do Londýna, aby zde našel novou rodinu. Sám a opuštěný na paddingtonském nádraží pomalu zjišťuje, že život ve velkoměstě není úplně takový, jak si ho představoval.

Režie: Paul King

Hrají: Nicole Kidman, Sally Hawkins, Hugh Bonneville, Jim Broadbent, Peter Capaldi

Premiera v ČR: 25. 12. 2014 (A-Company Czech)

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu V hlavě

Kdy: 20. prosince 2015

Kde: Premiere Cinemas Teplice

Cena: zvýhodněné vstupné

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu V hlavě:v_hlave_2015_plakat2

Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena ze svého starého života na americkém Středozápadu poté, co se její otec musí kvůli novému zaměstnání přestěhovat do San Francisca, není žádnou výjimkou. Stejně jako my všichni, i Riley je ovládána svými emocemi – Euforií, Strachem, Vztekem, Nechutí a Depkou. Emoce žijí v Řídícím centru, centrále uvnitř Rileyiny mysli, odkud jí pomáhají vypořádat se s nástrahami všedních dní. Jak se Riley se svými emocemi společně pokoušejí vyrovnat s problémy nových začátků v San Franciscu, propuká v Řídícím centru zmatek. Ačkoliv se Euforie, Rileyina hlavní a nejdůležitější emoce, pokouší zachovat všem pozitivní myšlení, objevují se mezi jednotlivými emocemi neshody v tom, jak se co nejlépe vypořádat s novým městem, domovem a školou.

Režie: Pete Docter, Ronaldo Del Carmen

Hrají: Ivana Korolová (Radost), Zuzana Slavíková (Smutek), Michal Bumbálek (Bing Bong) Pavel Tesař (Strach), Jaromír Meduna (Vztek), Nikola Votočková (Nechuť), Klára Nováková (Riley), Andrea Elsnerová (maminka), Martin Písařík (tatínek)

Premiera v ČR: 23. 7. 2015 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací