Pohádková neděle s filmem Barbie: Tajná agentka v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaBarbie vyráží na nové dobrodružství.

Nejznámější panenka Barbie je ženou mnoha tváří. Tentokrát na ni a její kamarádky Terezu a Renée čeká dobrodružství s příchutí nebezpečí. Všechny tři hrdinky jsou totiž díky svým gymnastickým schopnostem naverbovány jako špiónky. Pohádkové neděle s předpremiérou animáku Barbie: Tajná agentka se uskuteční již tuto neděli 20. března 2016 v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích. Chybět nebude pohádková tombola a dárečky.

Co: Pohádková neděle s předpremiérou filmu Barbie: Tajná agentka

Kdy: 20. března 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Barbie_Tajna_agentka_pc

Synopse filmu Barbie: Tajná agentka:Barbie_Tajna_agentka_plakat

Nejoblíbenější kamarádka mnoha generací holčiček se vrací na filmové plátno. Řeč je o panence Barbie. Přestože loni oslavila pětapadesátiny, stále se může chlubit dokonalými křivkami. Díky nim si už zahrála třeba Popelku, Malou mořskou vílu nebo zakletou Odettu z Labutího jezera. Všechny tyto její role ocenily milióny dětí, které jí teď určitě budou držet palce také jako tajné agentce, která dostane za úkol polapit nepolapitelnou zlodějku diamantů.

Režie: Conrad Helten

Premiera v ČR: 24. 3. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací