Předpremiérové projekce filmu Sebevražedný oddíl v multikinech

cinema_city_cinestar_gac_pcPřivítejte Deadshota, Harley Quinn, Jokera…

Nebaví vás vymydlení a upjatí superhrdinové? Sebevražedný oddíl je složen ze samých záporáků, s kterými si bezesporu užijeme spoustu legrace. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), The Joker (Jared Leto), Boomerang (Jai Courtney) a další antihrdinové jsou povolání do boje se záhadnou nepřemožitelnou entitou. Vyplatí se vypustit tuto nekontrolovatelnou partičku do světa? Jak dlouho očekávaný akční dobrodružný biják dopadne, si můžete vychutnat během předpremiérových projekcí již tuto středu, tedy 3. srpna 2016 v multikinech Cinema City (včetně sálu 4DX a IMAX), CineStar, Golden Apple Cinema a v Premiere Cinemas, kde je film promítán v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS™.

Co: Předpremiéra filmu Sebevražedný oddíl v revolučním prostorovém zvuku DOLBY ATMOS™

Kdy: 3. srpna 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

sebevrazedny_oddil_pc


Co: Předpremiéra filmu Sebevražedný oddíl

Kdy: 3. srpna 2016

Kde: Cinema City ČR + 4DX, IMAX

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

sebevrazedny_oddil_cc

Co: Předpremiéra filmu Sebevražedný oddíl

Kdy: 3. srpna 2016

Kde: CineStar ČR

Podrobnosti naleznete zde: CineStar

sebevrazedny_oddil_cs


Co: Předpremiéra filmu Sebevražedný oddíl

Kdy: 3. srpna 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

sebevrazedny_oddil_gac

Synopse filmu Sebevražedný oddíl:sebevrazedny_oddil_2016_plakat_main

Je to dobrý pocit, být ten zlý… Dejte dohromady tým těch nejnebezpečnějších superzločinců na celém světě, kteří si právě kroutí své tresty, vyzbrojte je tím nejefektivnějším arzenálem, který má vláda k dispozici, a pošlete je porazit záhadnou nepřemožitelnou entitu. Důstojnice americké zpravodajské služby Amanda Waller dospěla k rozhodnutí, že tento úkol zvládne pouze tajně vytvořená skupina nesourodých zavrženíhodných jedinců, kteří nemají téměř co ztratit. Ale jakmile si uvědomí, že nebyli vybráni, aby uspěli, ale aby bylo na koho svést vinu za nevyhnutelný neúspěch, rozhodnou se příslušníci sebevražedného oddílu zkusit bojovat a zemřít společně nebo se rozhodnou starat se každý sám o sebe?

Hrají: Margot Robbie, Cara Delevingne, Joel Kinnaman, Jared Leto, Will Smith, Scott Eastwood

Režie: David Ayer

Premiera v ČR: 4. 8. 2016 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací