Arnold Schwarzenegger tentokrát jako Barbar Conan v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_redTyto bicepsy se jen tak neokoukají.

Arnold Schwarzenegger je akční legendou a na tom se nikdy nic nezmění. V rámci cyklu Premiere Extra v multikině Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích budeme moci 9. srpna 2016 zhlédnout další z jeho nezapomenutelných akčních snímků, a to dobrodružné fantasy Barbar Conan z roku 1982.

Co: Speciální projekce filmu Barbar Conan – Premiere Extra

Kdy: 9. srpna 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

premiere_extra

Synopse filmu Barbar Conan: Barbar_Conan_premiere_extra

Příběh Barbara Conana začíná v době, kdy byl ještě chlapec a kdy válečníci v čele s Thulsou Soudcem vyvraždili nejen jeho rodinu, ale i celou vesnici. Conana samotného odvlekli do otroctví. Odtud pramení jeho nenávist vůči Thulsovi. Z otroctví je Conan vykoupen, stává se gladiátorem a učí se bojovému umění od těch nejlepších válečníků. Když je z otroctví propuštěn, začíná jeho dlouhá pouť za pomstou.

Toto napínavé fantasy z roku 1982 je příjemně naivní hrdinský příběh, ve kterém rozhodně nechybí akce a krví se také nešetří. Potěší tak nejednoho drsňáka a milovníka Arnolda Schwarzeneggera.

Režie: John Milius

Hrají: Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Ben Davidson, Mako, Valérie Quennessen, William Smith, Franco Columbu, Jorge Sanz, Jack Taylor, Sven-Ole Thorsen, John Milius, Pilar Alcón, Donald Gibb, Gerry Lopez, Cassandra Gava, Andrea Guzon, Nadiuska

V kinech: od 4. srpna do 4. září 2016 (Pannonia Entertainment )

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací