Autobiografický film Vlk z Královských Vinohrad v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_red Vychutnejte si Jiřího Mádla a Karla Rodena v dramatické komedii.

V úterý 20. září 2016 nabídne cyklus Premiere Extra všem filmovým fajnšmekrům napříč multikiny Premiere Cinemas novou projekci, a to snímek legendárního režiséra Jana Němce Vlk z Královských Vinohrad s Jiřím Mádlem a Karlem Rodenem v hlavních rolích. Dramatická komedie volně vychází z publikace Nepodávej ruku číšníkovi, která přibližuje režisérovi životní příběhy od šedesátých let do současnosti.

Co: Speciální projekce filmu Vlk z Královských Vinohrad

Kdy: 20. září 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

vlk_z_kralovskych_vinohrad_pc

Synopse filmu Vlk z Královských Vinohrad: vlk_z_kralovskych_vinohrad_2016_plakat

Autobiografický film legendárního režiséra Jana Němce volně vychází z autorovy publikace Nepodávej ruku číšníkovi a pozoruje jeho životní příběhy od šedesátých let do současnosti.

„Film má v názvu Vlka, tvora divokého, lstivého, neovladatelného. Vlk v rouše beránčím a naopak. Uvidíte místa činu, autentický dialog, autorský komentář, archivy pravé i falzifikáty. To, co bude ve filmu, se skutečně stalo a John Jan to skutečně prožil. I když, pravda, občas to trochu nafouknul.” (Jan Němec)

Hlavní roli mladého režiséra si zahrál Jiří Mádl, alter ego vypravěče si zahrál Karel Roden.

Režie: Jan Němec

Hrají: Jiří Mádl, Karel Roden, Martin Pechlát, Táňa Pauhofová, Jiří Bartoška, David Bowles, Lucia Gajdošík

Premiéra v ČR: 15. 9. 2016 (Artcam)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací