Prosincové DVD a Blu-ray Bontonfilm novinky přináší to nejlepší z uplynulého roku

nejlepsi-filmy_ii_bellyband-3xdvd_3dFilmové balíčky pro děti i dospělé diváky.

Konec roku se neobejde bez vzpomínání a bilancování. Ani Bontonfilm nezahálel, a kromě novinek nám přináší i záplavu toho nejlepšího co (nejen) uplynulý rok 2016 přinesl. A na své si přijdou děti i dospělí. Kluci a holky bezesporu ocení balíček 3 DVD Monster High (Monster High: Great Scarrier Reef, Monster High: Kamera, lebka, jedem, Monster High: Boo York), kolekci filmů Kung Fu Panda 1-3, zimní pohádku Sněhová královna 2, animák Malý Dráček či BD Tajný život mazlíčků. I odrostlejší publikum se ocitne zavaleno záplavou skvělých filmů. A začneme pěkně zostra, a to BOND kolekcí s všemi filmy s Jamesem Bondem a souborem 4 DVD seriálu Okresního přeboru. Zakoukat se můžete i do tří balíčků Nejlepší filmy 2016, a to akční Spectre, Marťan a Deadpool, dramatické romance Dánská dívka, Joy a Brooklyn a výběr pro celou rodinu Padesátka, Ledová sezóna a Bohové Egypta. Milovnící filmů Warcraft: První střet Krotitelé duchů budou moci svoji sbírku obohatit o BD. V neposlední řadě se vydáme i na výlet s dvěma dokumenty. Rozjedeme se Trabantem z Austrálie do Asie a pozorovat budeme i Páru nad řekou.

3 DVD Monster High

Oficiální synopse:

Monster High: Great Scarrier Reef
Vydejte se spolu s vašimi oblíbenými kamarádskými příšerkami na zbrusu nové vodní dobrodružství! Obyčejné koupání ve školním bazénu se příšerkám promění v tajemný výlet do děsukrásného podvodního světa Velké úděsové bariéry. Lagoona ihned pochopí, že se ocitla doma, a uvědomuje si, že nastal čas konečně překonat vlastní obavy a nedostatky. Čeká ji setkání s nepřáteli z minulosti, účast na šílené taneční soutěži a hlavně souboj s hrozivým tvorem z hlubin! Naštěstí má po svém boku vždycky své věrné, i když trochu podivné kamarádky.
Monster High: Kamera, lebka, jedem
Když Draculaura™ dojde k přesvědčení, že je právoplatnou dědičkou upířího trůnu, vydává se se svými nejlepšími přáteli do Transylvánie na královskou korunovaci.
Brzy ale pochopí, že cesta na královský trůn vůbec nebude jednoduchá. Příšerky musí nalézt starodávný předmět známý jako Upíří srdce, aby odhalily, kdo je skutečnou královnou upírů. Čeká je putování do dalekých zemí, plavba strašidelnou
lodí a vše vyvrcholí v okouzlujícím Hauntlywoodu. Nastala ta pravá chvíle, kdy Draculaura™ konečně získá upírské schopnosti a pozná, že sny se mohou stát skutečností?
Monster High: Boo York
Vzhůru do víru velkoměsta! Příšerky z Monster High™ mají namířeno do zářivého Boo Yorku! Cleo de Nile™ dostala pozvánku na slavnostní galavečer při příležitosti návratu magické komety a samozřejmě nejede sama, ale v doprovodu svých monstrózních kamarádek.
Na výletě by je čekala jenom zábava, kdyby Cleo neměla sestru. Nefera se totiž chystá sílu komety využít ve svých děsuplných plánech. Dokáží příšerky odhalit tajemství komety dřív, než Nefera udeří? Vše se dozvíte v muzikálu Monster High™: Boo York s osmi původními písněmi.

Na DVD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

monster-high_bellyband-3xdvd_3d

3 DVD Nejlepší filmy 2016 I.

Oficiální synopse:

Spectre
Záhadná zpráva z minulosti zavádí Jamese Bonda (Daniel Craig) do mexického hlavního města a odtud do Říma, kde potkává ženu jménem Lucia Sciarra (Monica Bellucci), půvabnou vdovu po nechvalně proslulém zločinci. Bond proniká na tajnou schůzku a odhalí nové informace o nebezpečné organizaci SPECTRE.
Mezitím v Londýně nový šéf Centra pro národní bezpečnost, Max Denbigh (Andrew Scott), zpochybňuje Bondovo působení i samotnou činnost MI6 s M (Ralph Fiennes) v čele. Bond tajně požádá Moneypenny (Naomie Harris) a Q (Ben Whishaw), aby mu pomohli najít Madeleine Swann (Léa Seydoux), dceru jeho dávného protivníka Whitea (Jesper Christensen), který možná zná způsob, jak rozplést síť SPECTRE. Madeleine je dcera zabijáka, proto rozumí Bondovi lépe než
ostatní.
A čím hlouběji proniká Bond do centra SPECTRE, tím více odhaluje mrazivé spojení mezi sebou a nepřítelem (Christoph Waltz), kterého hledá.
Marťan
Matt Damon vévodí hvězdnému obsazení dech beroucího sci-fi filmu Marťan, který podle světového knižního bestselleru natočil legendární režisér Ridley Scott (Vetřelec, Prometheus). Když během mise na Mars dojde k nehodě, vesmírná
loď i s posádkou planetu opouští a nechává na ní jen astronauta Marka Watneyho (Damon) v domnění, že při katastrofě zemřel. Watney je ale stále živý a musí najít způsob, jak se spojit se Zemí — a přežít na pusté planetě s minimem zásob — v naději, že se mezinárodnímu týmu vědců podaří provést téměř nemožnou záchrannou operaci!
Deadpool
Připravte si pořádnou porci chimichangy, přátelé. Studio, jež vám přineslo všechny tři filmy ze série 96 hodin, nyní uvádí DEADPOOL, kasovní trhák, který boří čtvrtou stěnu a vypráví o nejpřitažlivějším antihrdinovi z produkce Marvel Comics,
kterým jsem JÁ! Pronikněte hlouběji (to miluju) až tam, kde můj příběh začíná… Tradiční zápletka: šílený experiment, rychlá léčba, odporné zohyzdění, červená elastická látka, hrozba odplaty. V hlavní roli filmu, který natočil přeplacený stroj
na režii Tim Miller, se představuje boží hovádko Ryan Reynolds. Ve vedlejších rolích hrají Ed Skrein, Morena Baccarin, T.J. Miller a Gina Carano. DEADPOOL – to je pořádná dávka úžasnosti nabitá větším množstvím zvratů, než mají střeva nepřátel záhybů, a větší porcí zábavy, než si užijete na maturitním plese. Těšte se!

Na DVD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

nejlepsi-filmy_i_bellyband-3xdvd_3d

3 DVD Nejlepší filmy 2016 II.

Oficiální synopse:

Dánská dívka
Držitel Ceny Akademie® Eddie Redmayne a Alicia Vikander září v hlavních rolích pozoruhodného milostného příběhu, který vznikl v režii držitele Oscara® Toma Hoopera na motivy skutečných událostí. Když portrétistka Gerda (Vikander) požádá svého manžela Einara Wegenera (Redmayne), aby jí postál modelem místo dívky, která nepřišla, v Einarovi se probouzí dlouho potlačované pocity a začíná žít jako žena. Vydává se na strhující cestu, kterou může podstoupit jen s bezmeznou podporou a láskou své manželky. Na jejím konci se z Einara stane osoba, kterou si vždycky přál být: Lili Elbe, průkopnice transsexuality.
Joy
Film JOY vypráví divoký příběh čtyř generací jedné rodiny v čele s Joy, dívkou, která dokázala založit úspěšný podnik a stát se hlavou rodiny. Zrada, ztráta nevinnosti i milostné šrámy provází Joy na její životní cestě v této působivé a dojemné komedii o rodinných vztazích a neúprosném světě obchodu, kde se ze spojenců stávají protivníci a z protivníků spojenci. A to nejen v podnikání, ale i mezi příbuznými. V hlavních rolích se představují držitelé Oscara® Jennifer Lawrence* a Robert DeNiro**. V dalších rolích se objevují Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Isabella Rossellini, Diane Ladd, Virginia Madsen, Elisabeth Röhm a Dascha Polanco. Snímek Joy přináší příběh o rodině, věrnosti i lásce a podobně jako předchozí filmy režiséra Davida O. Russella se i tentokrát pohybuje na pomezí různých žánrů.
Brooklyn
Na Oscara® nominovaná Saoirse Ronan* září v roli Eilis Lacey, mladé irské imigrantky, která se ocitla v neznámém prostředí Brooklynu 50. let minulého století. Stesk po domově se jí brzy podaří zahnat novou láskou. Pak ale z jejího rodného města přichází zpráva, která jí život obrátí vzhůru nohama. Eilis je nucena volit mezi dvěma zeměmi a dvěma muži na opačných koncích světa. Film Brooklyn, který vznikl na motivy knižního bestselleru, přináší dojemný a úžasný příběh o
lásce…a hledání cesty domů.

Na DVD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

3 DVD Nejlepší filmy 2016 III.

Oficiální synopse:

Padesátka
Co se stane na horách, zůstane na horách, a dole ať si dělaj, co chtěj. Opravdovým kořením Krkonoš jsou místní horalé, kteří zde žijí, ať už je sezóna jakákoliv. Lyžařka s jednou nohou, rolbař, jenž na Tři krále nepije, legendární lovec žen ozdobený neplodností, barman se zálibou ve věštění. A také Pavka (Ondřej Pavelka/Vojtěch Kotek), nejstarší žijící člen tradiční běžkařské rodiny Bulánů. Vždyť jeho otec zlomil během padesátky hůlku a stejně doběh jedenáctej, a svého syna nechal Pavka porodit na Sněžce ve vysoké nadmořské výšce, aby se rychleji okysličoval. Jenže právě syn Jura (Jakub Prachař) mu dělá starosti. Místo běžkování totiž nahání úplně jiné padesátky. Je závislý na svádění zralých žen, jimž vyhání mráz z duší.
Na závod, který Jura asi znovu nedokončí, přijíždí se svou matkou (Tereza Voříšková/Vilma Cibulková) Jan Hilský (Marek Taclík) a vedle skvělého času má i jeden osobní cíl. Za jeho splněním se vydává „nahoru“ – do zasněženého světa horských chat. Spustí tam lavinu událostí a vzpomínek a v neposlední řadě se naučí, jak se proflusává mlha.
Ledová sezóna
Norm (Rob Schneider) je lední medvěd, který se od ostatních trochu liší. Žije sice také v Arktidě, ale maso mu nechutná, lovit ho na rozdíl od jeho kolegů nebaví a zástupy turistů ho otravují. Když ale zjistí, že na místě, kde bydlí, chystá bezohledný obchodník stavbu přepychového hotelu, vydává se společně se svými třemi kamarády – lumíky do New Yorku, aby se tu pokusili šílenému nápadu zabránit. Ve velkoměstě se z Norma stává přes noc senzace a užívá si chvíle slávy,
přesto si brzy uvědomí, že i pro něj platí: Všude dobře, doma nejlíp.
Bohové Egypta
Ve velkolepém akčním dobrodružství se osud lidstva ocitá v ohrožení, když trůn egyptského vládce obsadí nemilosrdný bůh temnoty Set [Gerard Butler] a kdysi mírumilovné a prosperující impérium uvrhá do války a chaosu. Setovu nepředstavitelnou krutovládu se nečekaně pokusí zastavit obyčejný smrtelník Bek [Brenton Thwaites], který se společně s mocným bohem Horem [Nikolaj
Coster-Waldau] vydá na souboj se Setem a jeho poskoky. Jejich putování je zavede do světa posmrtného života i na nebesa. Smrtelník i bůh budou muset projít zkouškami odvahy a obětavosti, aby mohli v závěrečném strhujícím souboji
myslet na vítězství.

Na DVD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

4 DVD kolekce Okresní přebor

Oficiální synopse:

Slavoj Houslice je fotbalový oddíl, který hraje regionální soutěž – OKRESNÍ PŘEBOR.
Již dlouhá léta členové a hráči oddílu touží, aby se jejich klub probojoval o úroveň výše a zahrál si soutěž vyšší – krajskou.
Zda se jim to povede v nové sezóně, můžete sledovat v novém českém seriálu. Dostanete unikátní možnost nahlédnout do zákulisí průměrného fotbalového oddílu v malé průměrné vesnici s jedním krámem, jednou knihovnou a jednou hospodou. Poznáte, jaké to je vést fotbalový oddíl, spoluprožijete vítězství, prohry, ale také remízy nejen jejich A-mužstva, ale také osobní vítězství, prohry a remízy postav samotných.

Režie: Jan Prušinovský, Jakub Kohák

Hrají: Ondřej Vetchý, David Novotný, Luděk Sobota, Pavel Kikinčuk, Leoš
Noha, Pavel Nečas, Jaroslava Pokorná, Ladislav Hampl, Jakub Kohák

Na DVD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 399 Kč

okresni-prebor_4xdvd_3d

BOND kolekce (2016)

Oficiální synopse:

NOVÁ KOLEKCE OBSAHUJE I NEJNOVĚJŠÍ FILM „SPECTRE

Všechny filmy s Jamesem Bondem nyní vychází v této jedinečné sadě, ve které nechybí žádná nádherná dívka, žádný nechvalně proslulý padouch, ani žádný z charismatických představitelů hlavního hrdiny od Seana Conneryho až k Danielu Craigovi. Vzdejte prostřednictvím této výjimečné sady DVD hold nejvěhlasnějšímu a nejvytrvalejšímu tajnému agentovi v dějinách filmu, JAMESI BONDOVI.

Na DVD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 1999 Kč

Warcraft: První střet

Oficiální synopse:

Mírumilovné království Azeroth stojí na pokraji války, protože jeho obyvatele ohrožuje děsivé nebezpečí: válečníci rasy Orků, kteří kolonizují jiné, aby utekli před ničivou smrtící nákazou, jež zasáhla jejich domov. Když se otevírá portál, který propojuje oba světy, jedna armáda musí čelit zkáze, druhá vyhynutí. Obě strany do boje, který rozhodne o osudech jejich rodin, obyvatel i domovů, vysílají nečekané hrdiny. Tak začíná velkolepá sága o síle a obětování, ve které má válka mnoho tváří a každý má svůj důvod, proč se utkat v boji.

Režie: Duncan Jones

Hrají: Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell,
Ben Schnetzer, Robert Kazinsky, Daniel Wu, Clancy Brown

Na BD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Na 3D BD: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 599 Kč

Bonusy na BD: Vynechané/prodloužené scény • Svět Warcraftu ve filmu • Fanoušci Warcraftu • Warcraft: Komiks Bonds of Brotherhood • Warcraft: Expozice v muzeu Madame Tussaud• ILM: Kouzla filmu Warcraft

Krotitelé duchů (2016)

Oficiální synopse:

Krotitelé duchů hlásí svůj dlouho očekávaný návrat. Režisér Paul Feig uvádí jedinečné a zábavné pokračování klasické komedie o nadpřirozených jevech, ve kterém se představí komediální tváře současnosti Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones a Chris Hemsworth. Společně musí sestavit tým, který ubrání Manhattan před náhlou invazí duchů, strašidel a slizu. Robert Abele z TheWrap má jasno: “Nový tým krotitelů duchů přináší čerstvý vítr a skvělou legraci.”

Režie: Paul Feig

Hrají: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones, Cecily Strong, Chris Hemsworth, Bill Murray

Na BD SteelBook+kapsa: od 7. 12. 2016 (Bontonfilm) za 699 Kč

Kung Fu Panda 1-3

Oficiální synopse:

Získejte trojnásobnou dávku úžasných pandích příběhů od společnosti DreamWorks Animation! Ve filmu Kung Fu Panda se Po, panda, která nadevše miluje legraci, stane Dračím bojovníkem. V pokračování, Kung Fu Panda 2, musí Po spojit síly se svým učitelem, aby společně ubránili svůj domov před krutým nepřítelem. A ve snímku Kung Fu Panda 3 se Po zhostí role trenéra všech nemotorných pand z vesnice, protože jen tak dokážou porazit padoucha s nadpřirozenými schopnostmi!

Na DVD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 399 Kč

Kung Fu Panda 3

Oficiální synopse:

Po a Zuřivá pětka se vrací v zábavném a kritikou kladně přijatém úspěšném filmu, který si zamiluje celá rodina! Když Po objeví posvátnou vesnici plnou legraci milujících, ale trochu nemotorných pand, musí je naučit bojovat, aby porazily Kaie, padoucha s nadpřirozenými schopnostmi, který chce zničit umění kung fu.

Režie: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni

Hrají: Jack Black, Bryan Cranston, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, J.K.
Simmons, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross

Na DVD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • KARAOKE “Everybody Loves A Panda Party” • VYROB SI PAPÍROVOU PANDU • PŮVOD SLOVA Skadoosh • A DALŠÍ

Tajný život mazlíčků

Oficiální synopse:

Tvůrci úspěšné série Já, padouch uvádí celovečerní animovaný film, který konečně přinese odpověď na otázku, co dělají vaši mazlíčci, když nejste doma. Zjistíte, že si povídají se zvířecími obyvateli ze sousedství, uvidíte, jak umí potěšit své mlsné jazýčky, a dokonce navštívíte jejich večírek. Když se ale rozmazlený teriér a jeho nový nezvladatelný “spolubydlící” z útulku ztratí ve velkoměstské džungli New Yorku, musí zapomenout na vzájemné rozdíly, protože jenom tak dokáží najít cestu domů.

Režie: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Hrají: Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper,
Bobby Moynihan, Lake Bell, Dana Carvey, Jenny Slate

Na BD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Na 3D BD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 599 Kč

Bonusy na BD: • Lidé, kteří vám přinesli mazlíčky: Seznamte se s týmem • Zvířata umí mluvit: Seznamte se s herci • Všechno o mazlíčcích • Psí kadeřník • To nejlepší ze Snowballa • Videoklip s textem “Lovely Day” • Hot Dog Zpívánky • Mimoň Brian s mazlíčky {část #1, část #2, část #3} • a další

Trabantem z Austrálie do Asie

Oficiální synopse:

Dvanáctidílný seriál Dana Přibáně popisuje doposud nejnáročnější půlroční expedici tohoto cestovatele. Vzdálenost z australského Perthu přes Východní Timor, Indonésii, Malajsii a Thajsko překonal devítičlenný tým ve dvou žlutých trabantech, polském fiatu, neboli maluchovi, na staré čezetě, jawě a dvou invalidních vozících. Přibáňův tým na své zatím poslední filmové cestě urazil během půl roku 15 291 kilometrů.

Režie: Dan Přibáň

Hrají: Dan Přibáň, Vojtěch Duchoslav, Dominika Gawliczková, Jakub Koucký,
Zdeněk Krátký, Marek Duranský, Marek Slobodník

Na pěti DVD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Sněhová královna 2

Oficiální synopse:

Gerdě se s pomocí skřítka Orma podařilo porazit Sněhovou královnu a vysvobodit bratříčka Kaye. Ostatním skřítkům se zalíbila svoboda, kterou do té doby nepoznali a Orm se stal jejich hrdinou a vzorem. Z ledu a sněhu však povstali nové temné síly, kterým dokáže čelit jen po boku svých věrných přátel. Orma tak čeká napínavé dobrodružství plné nebezpečí a nástrah, na jehož konci zjistí, že přátelství, štěstí a pravá láska překoná všechny překážky a zvítězí i nad tím najvětším zlem!

Režie: Alexej Cicilin

Hrají: Ivan Ochlobystin, Anna Shurochkina, Roman Junusov, Dee Bradley
Baker, Sean Bean, Jeff Bennett, JB Blanc, Larry Cedar

Na DVD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Malý dráček

Oficiální synopse:

Víte, kdo žije na Dračím ostrově? Přece ti nejzábavnější a nejšikovnější draci! Dráček Kokosáček a jeho kamarád Oskar se narodili na Dračím ostrově, ale jsou jiní než ostatní. Kokosáček je létající drak, který nelétá a Oskar je drak – masožravec, který se stal vegetariánem. Společně s vynalézavou dikobrazicí Matildou musí zachránit ostrov před nebezpečnou sopkou, která se po letech klidu probudila. To však bude možné jen tehdy, pokud draci všech velikostí a barev uzavřou mezi sebou mír a spojí síly k záchraně jejich nádherného ostrova.

Režie: Hubert Weiland, Nina Wels

Hrají: Claudia Michelsen, Max von der Groeben, Carolin Kebekus, Dustin
Semmelrogge, Tobias Lelle (vyp.), Michael Wiesner

Na DVD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Pára nad řekou

Oficiální synopse:

Celovečerní hudební dokumentární film nahlíží ve sledu absurdních obrazů do životů tří mimořádných jazzmanů: trumpetisty Laca Décziho, saxofonisty Ľubomíra Tamaškoviče a kontrabasisty Jána Jankejeho, kteří kdysi uprchli ze Sověty okupovaného Československa na západ, kde zazářili po boku renomovaných světových hudebníků a pustili se do jazzové války proti popu. Film režisérů Filipa Remundy a Roberta Kirchhoffa vypráví o křehké pomíjivosti slávy, která se tolik podobá páře, jež se tiše objeví a zase zmizí nad tekoucí řekou…

Režie: Filip Remunda, Robert Kirchhoff

Na DVD: od 14. 12. 2016 (Bontonfilm) za 199 Kč

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací