Pohádková neděle s projekcí filmu Tajný život mazlíčků v multikině Premiere Cinemas Olomouc

Když páníčci odejdou, mazlíčci mají pré. Nebo ne?

Povedený, a hlavně vtipný animák Tajný život mazlíčků se na jeden den vrací do multikina Premiere Cinemas v Olomouci. Kluci, holčičky i rodiče tak budou moci odhalit, co dělají pejskové, kočičky, morčata, andulky či králíčci, když odejdeme do práce a do školy. Projekce se koná v rámci cyklu Pohádková neděle, takže se děti mohou radovat z dárků a tomboly.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Tajný život mazlíčků

Kdy: 19. února 2017

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas


 

Synopse filmu Tajný život mazlíčků:tajny_zivot_mazlicku_2016_plakat

Co dělají vaši čtyřnozí miláčci, když nejste doma? Odpověď na otázku, kterou se trápí každý kočičkář a pejskař, najdete v animované komediální lahůdce Tajný život mazlíčků, stvořenou autory filmových hitů Já, padouch a Mimoni.

Max a Katie jsou spřízněné duše, ti naprosto nejlepší kámoši na světě. Co na tom, že Max je pes a Katie člověk? Kdyby se Katie každý den na dlouhé hodiny neztrácela a nenechávala Maxe samotného v jejich bytě, byl by nejspokojenější hafan pod sluncem. Takhle to aspoň platilo do chvíle, kdy si Katie přivedla z útulku chlupaté psí monstrum jménem Baron a rozhodla se, že od té chvíle budou žít ve třech. Mezi Maxem a Baronem to byla nenávist na první pohled. Od první vteřiny vymýšlejí, jak tomu druhému ztrpčit život, což je přivádí do čím dál komplikovanějších situací. Ve finále skončí ztracení, opuštění a obklíčení skupinkou osiřelých zvířat, která pod vedením šíleného králíka vládnou městskému podzemí. Naštěstí má Max doma pořádnou smečku přátel, kteří se rozhodnou, že ho nenechají na holičkách a vydají se ze svých pelíšků na mimořádně dobrodružnou výpravu, jejímž cílem je nalezení a záchrana Maxe. Musí to navíc zvládnout v šibeničním termínu, než se jejich páníčkové vrátí domů. Jestli by nakonec nebylo lepší nepřemýšlet o tom, co bez nás dělají.

Hrají: Steve Coogan, Kevin Hart, Albert Brooks, Bobby Moynihan, Jenny Slate, Ellie Kemper, Chris Renaud, Lake Bell, Hannibal Buress, Michael Beattie, Eric Stonestreet, Louis C.K., Dana Carvey, Sandra Echeverría, Jaime Camil, Kiely Renaud

Režie: Chris Renaud, Yarrow Cheney

Premiera v ČR: 11. 8. 2016 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací