Premiere LADIES s předpremiérou komedie Holky na tahu v multikině Premiere Cinemas

Roztočte to s Johansson, McKinnon či Kravitz v Premiere Cinemas.

Pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy se vydá do Las Vegas, aby si zde užily kopu nezřízené legrace. Ale jak už to tak bývá, Holky na tahu ve složení Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz se do zábavy vrhnou doslova po hlavě. Tato bláznivá komedie inspirovala i moderní multikino Premiere Cinemas, které připravilo na úterý 20. června 2017 pro všechny ženy, dívky a dámy speciální předpremiérovou projekci v rámci cyklu Premiere LADIES. Projekce sice začíná v 19:00 hodin, ale doprovodný program startuje již v 18:00, a je na co se těšit. Pro všechny účastníky Premiere LADIES je připraven welcome drink Frisco a ukázky luxusního líčení. Chybět nebude ani oblíbená tombola o luxusní dárky, vyhrát můžete například fotoaparáty INSTAX MINI Fujifilm či vouchery na víkendové pobyty. Zavítáte-li do Premiere Cinemas Praha Hostivař můžete se stát i novým šťastným majitelem šperku v hodnotě 10 000 Kč z ateliéru JK Jitka Kudláčková jewels.

Co: Premiere LADIES s předpremiérou komedie Holky na tahu

Kdy: 20. června 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

Synopse filmu Holky na tahu:

V odvážné, mládeži nepřístupné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce.

Režie: Lucia Aniello

Hrají: Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Zoë Kravitz, Paul W. Downs 

Premiera v ČR: 22. 6. 2017 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací