Předpremiéra celovovečerního vlogu Nejsledovanější v multikině CineStar

Potkejte se osobně s Shopaholic Nicol, Pedrem, Kovym, A Cup of Style a Gabrielle Hecl.

 

Celovečerní blog Nesledovanější je konečně tu. YouTubeři Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl, A Cup of Style se přesouvají z monitorů počítačů a displejů mobilních telefonů na velká plátna kin. Pokud si chcete vychutnat projekci speciálního dokumentu opravdu na maximum, nenechte si ujít některou z exkluzivních předpremiérových projekci ve vybraných multikinech CineStar. Těšit se totiž můžete nejen na promítání Nejsledovanějších, ale i bonus v podobě autogramiády s hlavními aktéry.

Co: Předpremiéry filmu Nejsledovanější s autogramiádou

Kdy a kde:

CineStar Praha Černý Most 8. září 2017 17:00 – autogramiáda

19:00 a 19:20 – projekce

CineStar Ostrava 9. září 2017 16:15 – autogramiáda

18:20 – projekce

CineStar Pardubice 10. září 2017 10:00 – autogramiáda

12:00 – projekce

CineStar Plzeň 10. září 2017 16:45 – autogramiáda

18:50 – projekce

Podrobnosti naleznete zde: cinestar.cz


 

Synopse filmu Nejsledovanější:

Celovečerní dokument mapující fenomén YouTuberů – tvůrců internetových videí s miliónovým publikem.

Jsme svědky generačního přerodu audiovizuální zábavy. Televizní produkci konkuruje nezávislá tvorba internetových tvůrců, kteří už stihli zaujmout v žebříčcích celebrit první místa. Rodiče panikaří, když jejich děti tráví celý den přimrzlé u obrazovek notebooků a smartphonů.

NEJSLEDOVANĚJŠÍ je komunikačním mostem mezi dvěma generacemi. Co to vlastně znamená být YouTuberem? A proč se stali YouTubeři fenoménem, který má už dnes na společnost nepřehlédnutelný vliv?

Celovečerní dokument poodhaluje tajemství jejich úspěchu a nahlédne do každodenních životů, které drží stranou kamery. Vyslechne názory všech, kterých se sledování a vytváření YouTube videí dotýká. Rodičů dětí, marketingových specialistů, sociologů, psychologů a samotných diváků.

Hrají: Pedro, Shopaholic Nicol, Kovy, Gabrielle Hecl, A Cup of Style

Režie: Jiří Sádek

Premiera v ČR: 14. 9. 2017 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací