Pohádková neděle s projekcí animáku LEGO® Ninjago® film v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_redV multikinech Premiere Cinemas se bude opět stavět dobrodružství z LEGO kostiček.

 

Po LEGO® příběhu a animáku LEGO® Batman film do kin vtrhl LEGO® Ninjago® film. Tentokrát se podíváme do města Ninjaga, kde se seznámíme s pěticí hrdinů, kteří se musí vypořádat s temným nebezpečím. Jak to tentokrát dopadne se můžete dozvědět i během speciálního promítání v rámci cyklu Pohádkové neděle v multikině Premiere Cinemas 24. září 2017. Kluci a holky se mohou těšit na dárečky, tombolu a doprovodný program.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu LEGO® Ninjago® film

Kdy: 24. září 2017

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: premierecinemas.cz

Synopse filmu LEGO® Ninjago® film:

Ve filmovém dobrodružství ze světa Ninjago se mladý Lloyd, známý také jako Zelený Nindža, společně se svými přáteli, tajnými bojovníky a držiteli titulu LEGO Master Builder, zapojí do bitvy o Ninjago City. Pod vedením vtipem sršícího a učitele kung fu Mistra Wu musí porazit zlého válečníka Garmadona, nejhoršího padoucha všech dob, který je shodou okolností také Lloydovým otcem. Ve výpravném měření sil, ve kterém bude stát stroji proti stroji a otec proti synovi, se prověří schopnosti nelítostné, ale také nedisciplinované skupiny moderních nindžů, kteří se musí naučit ovládat své ego a táhnout za jeden provaz, aby mohli naplno využít své skutečné schopnosti a sílu.

Režie: Bob Logan, Charlie Bean, Paul Fisher

Hrají: Michael Peña, Olivia Munn, Dave Franco, Jackie Chan, Justin Theroux

Premiera v ČR: 21. 9. 2017 (Vertical Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací