Herci z filmu Špindl se sešli na neformální tiskové konferenci

Anna Polívková, David Gránský, Jan Révai, Alice Bendová a další se bavili na přátelském setkání.
 
 
 
Dnes do kin vstoupila nová česká komedie Milana Cieslara Špindl, která vezme všechny diváky na dovolenou do hor. Tři ústřední hrdinky, sestry v podání Anny Polívkové, Anity Krausové a Kateřiny Klausové mají jediný cíl, a to bavit se. K takové dámské jízdě neodmyslitelně patří alkohol a sex. Nebo alespoň touha po sexu.


Ještě před tím, než proběhla oficiální premiéra, se herci v kině Lucerna potkali s novináři. Tisková konference ovšem spíše připomínala setkání kamarádů po dlouhé době. Alice Bendová a Jitka Sedláčková se snažily vyfotografovat co nejlepší selfie a neváhaly se přitom zkroutit i do krkolomných pozic, u čehož se pořádně nasmály. Pozadu nezůstali ani mužští aktéři. David Gránský a Jan Révai se k dámám s úsměvem přidali. Jakub Kohák se vyfotografoval nejen s režisérem Milanem Cieslarem, ale i sám se sebou v papírové podobě. Anna Polívková přiběhla na poslední chvíli. Asi přijela přímo ze Špindlerova Mlýna, protože si oblékla stylový kabátek s károvanou šálou, který ji moc slušel. Partu netrhaly a dobrou náladou nešetřily ani Anita Krausová a Kateřina Klausová.

Jak to na neformální tiskové konferenci v pražském kině Lucerna vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací