Rivalové (2013)

Režie:
Premiéra v ČR: 3. 10. 2013 ()

Synopse: Niki Lauda a James Hunt … věční rivalové …

Dokonalý profesionál versus neodolatelný playboy. Jedno však mají společné … nezkrotnou touhu po vítězství v závodech plných zvratů, nebezpečí a blízkosti smrti.

Ron Howard natočil velkofilm z prostředí Formule 1 plný napětí, akce a lásky.

Recenze:
Hunta i Laudu poznáváme ještě před tím, než proniknou do velkého světa F1. Jejich vzájemná „nenávist“ a rivalita totiž začala klíčit již během závodů nižší třídy. Tento fakt je ovšem hlavním hnacím motorem celého příběhu a sportovní kariéry borců. Během dvou hodin dlouhého snímku nahlédneme nejen pod pokličku smrtelně nebezpečného závodění, ale do života dvou nepřehlédnutelných postav. Seznamujeme se s jejich životním stylem, rodinnými a osobními problémy, milenkami i láskami. Z anonymních závodníků v „rakvích na kolečkách“ se tak postupem času stávají opravdu živé bytosti, kterým fandíme a o které máme strach. Ať již se ve světě Formule 1 orientujete či nikoliv, budete si napjatě okusovat nehty a prožívat každou nebezpečně kluzkou zatáčku.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací