Tři mušketýři: D‘Artagnan (2023)

Režie:
Premiéra v ČR: 6. 4. 2023 ()

Synopse: Jeden za všechny! Všichni za jednoho!

Romantický dobrodružný příběh plný lásky a intrik, vášně a zrady, přátelství i soubojů na život a na smrt, již téměř 200 let milují lidé na celém světě.

V království rozděleném náboženskými válkami a pod hrozbou anglické invaze hrstka mužů a žen zkříží meče a spojí svůj osud s osudem Francie…

Temperamentní mladý Gaskoněc d‘Artagnan, neohrožení a věrní královští mušketýři Athos, Porthos a Aramis, křehká Constance, ďábelsky prohnaný kardinál Richelieu či krásná a tajemná Milady de Winter jsou hlavními protagonisty nesmrtelného vyprávění o odvaze, lásce a cti.

Recenze:
Chopit se francouzské literární klasiky a vdechnout jí nový život, to není jen tak. Filmových a seriálových adaptací mušketýrů už bylo habaděj, ale s každou novou generací je možné legendární příběh znovu přepracovat, a na takovou klasiku se najde rozpočet vždycky. A tento byl nemalý. Snímku rozhodně prospívá, že se ho ujali právě v domovině hlavních hrdinů: francouzština mu dodává charisma, obsazení je nadupané francouzskou hereckou smetánkou. Zdá se, že všichni zúčastnění brali jako čest, že mohou hrát v tomto filmu, a bylo jasné, že bude představen publiku v mnoha dalších zemích. 

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací