Krimi soutěž o 5 audioknih bestselleru Zmizelá

souteze_cerveny_koberec_banner

Zaposlouchejte se do nervydrásajícího příběhu.

 

Mnohá manželství se na první pohled zdají být bezchybná, ale za zavřenými dveřmi se může odehrávat cokoliv. Amy (Rosamund Pike) a Nick (Ben Affleck) jsou svoji již pět, ale letošní oslava jejich výročí svatby neskončí zrovna idylicky. Amy zmizela a nikdo neví, co se jí stalo. Dechberoucí drama Zmizelá si můžete právě teď vychutnat nejen v kině, ale i prostřednictvím audioknihy, kterou vydává OneHotBook. A právě o pět těchto napínavých audioknih, si můžete zasoutěžit. Ceny do hry věnovala distribuční společnost CinemArt a. s.

Každý z pěti výherců získá audioknihu Zmizelá na CD:

– autor: Gillian Flynn
– interpreti: Jan Zadražil, Jana Stryková
– délka: 19 hod. 7 min.
– vydává: OneHotBook

soutez_bl_zmizela

Soutěžní otázka zní:

V pořadí které výročí svatby se stalo Amy osudným?

Svoje odpovědi zasílejte prostřednictvím soutěžního formuláře od 2. 10. do 8. 10. 2014. Pokud si nevíte rady, prozkoumejte stránku věnovanou filmu Zmizelá.

Soutěžní formulář:

[Soutěž ukončena]

Synopse filmu Zmizelá:zmizela_2014_plakat

Amy se ztratila v den pátého výročí svatby s Nickem. Vše naznačuje, že nezmizela dobrovolně. Zoufalý manžel organizuje rozsáhlé pátrací akce a snaží se dělat vše možné pro to, aby se jeho žena našla. Pokud možno živá. Paralelně s tím probíhá policejní vyšetřování, které kromě Amy hledá i člověka, jenž má její zmizení na svědomí. Všechny stopy, nalezené důkazy a svědectví Amyiných blízkých ale ukazují právě na Nicka. Kdo to vlastně je? Trpící oběť zločinu, nebo cynická zrůda, která vodí policii i veřejnost za nos, aby ze sebe sňala podezření? Kdo má pravdu? Jak ji poznat? A co se vlastně stalo s Amy? Na znepokojivé otázky se vrší další a odpovědi zoufale chybějí. Trpí tím především Nick, který se z miláčka médií proměnil ve veřejného nepřítele číslo jedna. Dobře ví, že když se Amy nebo strůjce jejího únosu nenajdou, ponese si cejch až do konce života, který možná stráví za mřížemi. Pokud ovšem nemá Amy skutečně na svědomí. Na první pohled jednoduchou zápletku dokázala spisovatelka Gillian Flynn přetavit v kriminální psychologický román, jenž svými nečekanými zvraty uchvátil čtenáře, a to nejen v USA, kde bylo během půl roku 2012 prodáno více než dva miliony výtisků – vzápětí nato se stal doslova celosvětovým kultem i fenoménem. A scénář k filmové verzi příběhu napsala Gillian Flynn sama – jak je jejím zvykem, dokázala překvapit i v něm… Tohoto scénáře se pak chopil jeden z nejuznávanějších současných režisérů David Fincher, který má za sebou takové filmy jako Sedm, Hra, Klub rváčů, Podivuhodný případ Benjamina Buttona nebo thriller Muži, kteří nenávidí ženy. A do hlavní role Nicka Dunnea obsadil dvěma Oscary oceněného Bena Afflecka (Argo, Dobrý Will Hunting) a do role jeho ztracené ženy Amy okouzlující Rosamund Pike (Pýcha a předsudek, Dnes neumírej).

Režie: David Fincher

Hrají: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Kim Dickens, Patrick Fugit, Carrie Coon

Premiera v ČR: 2. 10. 2014 (CinemArt)

Pravidla soutěže o ceny s filmem Zmizelá:

1. Soutěž probíhá v období od 2. 10. 2014 do 8. 10. 2014 na internetových stránkách www.cervenykoberec.cz.

2. Účast v soutěži o hodnotnou cenu je podmíněná zasláním správných odpovědí na položené otázky prostřednictvím soutěžního formuláře.

3. Každý uživatel se může zúčastnit soutěže pouze jednou. Jako platná bude počítána vždy první příchozí odpověď z každé e-mailové adresy. Každá další odpověď z téže adresy nebo od stejného soutěžícího nebude do losování zahrnuta. Pokud soutěžící nebude splňovat podmínky pro výhru, bude výhra postoupena dalšímu soutěžícímu. Z účasti je vyloučen Provozovatel a osoby Provozovatele blízké.

4. Ze všech správných odpovědí bude po ukončení soutěže vylosováno 5 výherců. Výhry do soutěže věnovala distribuční společnost CinemArt a. s..

5. Provozovatel si vyhrazuje právo zkrátit, přerušit nebo zrušit soutěž či změnit její pravidla, případně nahradit výhru jinou výhrou ve stejné nebo podobné finanční hodnotě. Vymáhání účasti v soutěži či soutěžních výher soudní cestou je vyloučeno. Účastník se soutěže účastní s vědomím, že nemůže požadovat peněžité plnění výměnou za výhry v soutěži. Vstupem do soutěže se všichni Účastníci i Provozovatel zavazují dodržovat její pravidla.

6. Výherce bude Provozovatelem kontaktován prostřednictvím e-mailu, ze kterého odpověď přišla. Ke kontaktu dojde nejpozději do 14 dnů od zjištění výherce (zveřejnění na stránkách). Pokud se Provozovateli nepodaří spojit se s výhercem do 14 dní, od zjištění výherce, ztrácí účastník soutěže nárok na výhru.

7. Výhra bude předána prostřednictvím přepravní služby, popřípadě osobně po předchozí dohodě. Ceny budou výherci zaslány nejpozději do 30-ti dnů od zjištění výherce. Adresa, na kterou bude výhra zaslána, se musí nacházet na území ČR.

8. Provozovatel není odpovědný za funkčnost poštovních služeb ani jiných osob a neručí za ztrátu, poškození nebo nedoručení výher při doručování přepravní službou nebo při osobním převzetí. Provozovatel opětovně neposílá vrácené, nevyzvednuté výhry. Výherce může své příp. nároky z odpovědnosti za vady cen uplatňovat pouze a přímo u osob uvedených v záručních podmínkách. Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za vady výher.

9. Zasláním odpovědi souhlasíte s využitím Vašich osobních údajů pro marketingové účely internetových stránek www.cervenykoberec.cz (např. zasílání obchodních sdělení na e-mail).

10. Odesláním odpovědi Účastník potvrzuje, že si tyto Pravidla přečetl, porozuměl jim a tyto podmínky akceptoval. Na tuto skutečnost nemá vliv, zda je zaslaná odpověď ve správném tvaru či nikoliv.

11. Tyto podmínky nabývají platnosti dne 2. 10. 2014

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací