Filmové události #12/18: Febiofest u konce, Deadpool 2 má nový trailer

Oblíbený komiksový sprosťák je zpátky a má posilu.
 
 
Prima Comedy Central představuje nový sitcom. Sheldonův bratr v Teorii velkého třesku. Prezident Blaník na Stream.cz. Trailer snímku Máš ji! Lovci duchů spojí síly se Scooby Doo.

#12/18

Prezident Blaník se konečně dočká uvedení na svou domovskou doménu. Stream.cz odvysílá premiéru filmu Prezident Blaník v neděli 8. dubna. Snímek navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník. Fanoušci tak mohou opět sledovat příhody Tondy Blaníka a jeho asistentů Lenky a Žížaly.

Televizní stanice Prima Comedy Central představuje nový sitcom Život beze slov. Ten se točí kolem pětičlenné rodiny DiMeových, jedním ze členů je i teenager JJ, který trpí mozkovou obrnou a s lidmi kolem komunikuje pomocí laserového ukazovátka a popsaných desek. Seriál zachycuje humorné i závažné stránky života s handicapovaným teenagerem. Na Comedy Central běží Život beze slov od 21. března každou středu od 22:00.

Konec týdne přinesl novou ukázku k očekávanému pokračování Deadpoola. V klipu se předvedl nový tým ústředního antihrdiny. Mimo jiné jsme mohli také poprvé vidět v celé kráse Cabla, který představuje důležitou postavu v příběhu. Deadpool 2 má v Česku plánovanou premiéru na 17. května.

Oblíbený sitcom ze světa vědy předvede novou postavu. A tou není nikdo jiný než George Cooper jr., přezdívaný Georgie, neboli bratr jednoho z hrdinů Teorie velkého třesku Sheldona. Fanoušci mohou znát mladší verzi Georgieho z Mladého Sheldona, zde jeho dospělou verzi ztvární Jerry O’Connell. Ten může být povědomí díky snímku Jerry Maguire nebo seriálu Miliardy. Jeho postava se má v seriálu objevit na konci právě běžící třinácté řady, a to v souvislosti s nadcházející svatbou Sheldona a Amy.

Jeremy Renner má babu v traileru ke komedii Máš ji! Děj snímku je jednoduchý, skupinka bývalých spolužáku každoročně organizuje propracovanou verzi hry na babu, ovšem, co se stane, když se jeden z nich rozhodne usadit a s hrou skoncovat? Tato bláznivá komedie bude v českých kinech od poloviny června.

Oblíbený seriál Lovci duchů (orig. Supernatural) chystá pro své fanoušky speciální díl. Už v příští epizodě, která bude odvysílaná 29. března, spojí totiž bratři Winchesterovi síly s Daphne, Fredem, Shaggym, Vilmou a psem Scoobym. Po shodě několika zvláštních událostí se bratři Sam a Dean i s andělem Castielem ocitnou v animovaném světě seriálu Scooby-Doo. Něco tu však nehraje, a tak musí všichni dát hlavy dohromady, aby rozlouskli tuhle záhadu.

Ve čtvrtek 22. března proběhlo slavnostní ukončení Febiofestu. Na letošním ročníku bylo promítnuto přes sto šedesát snímků a pohoštěno velké množství hvězd, kterými byli převážně francouzští filmaři, mezi které patří Leos Carax, Arnaud Desplechine, Hippolyte Girardot,Charles Aznavour a další. Festivalu se zúčastnil i britský herec Mark Gatiss či česká herečka Daniela Kolářová. Hvězdou na závěr se stala Catherine Deneuve, která, po překonání nemoci, nakonec přijela. Na závěrečném ceremoniálu převzala tato francouzská ikona cenu Kristián za přínos kinematografii. Na slavnostním večeru byl mimo jiné promítnut film Souboj pohlaví. Po zakončení v Praze se festival přesouvá do dalších měst, mezi které patří České Budějovice, Olomouc, Pardubice, Plzeň nebo Brno.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací