Sobota a neděle na Finále Plzeň nabídne maraton televizního seriálu Most!

Zhlédnout budeme moci i Zlatý podraz, Hovory s TGM či Miss Hanoi.
 
 
Ve čtvrtek 11. dubna 2019 odstartuje již 32. ročník festivalu Finále Plzeň, jež nám přináší jedinečnou kolekci českých filmových, televizních a internetových počinů z uplynulého a letošního roku. Aktuální nabídka je navíc doplněna o projekty, které vznikly v mezinárodních koprodukcích. Co na nás v západočeské metropoli čeká o tomto víkendu?

Z filmových projekcí určitě stojí za zmínku sportovní drama Zlatý podraz s Filipem Březinou a Zdeňkem Piškulou, historické drama Hovory s TGM s Martinem Hubou a Janem Budařem v hlavních rolích, vztahová romance Mars či detektivní drama Miss Hanoi. Tyto snímky jsou promítány v sálech Městské besedy v rámci sekce V síti roku 2018.

Sekce První úlovek naopak nabídne předpremiéry a premiéry hraných a dokumentárních filmů. Mezi prvními tak můžeme vidět například dokument režisérky a herečky Theodory Remundové Moje století. Odhalit budeme moci i poslední případ Detektivů od Nejsvětější trojice Živé terče. V programu dále nalezneme letošního vítěze ceny Nová Evropa, slovenské psychologické drama s Miroslavem Krobotem Ostrým nožem či česko-izraelský povídkový film Problémy prvního světa. Zajít si budeme moci i na divácky úspěšnou Teroristku s Ivou Janžurovou či černou komedii Úhoři mají nabito.

Chybět nebude ani hit České televize, a to maraton seriálu Most! v silent kině v ŠKODA JS zóně v Kopeckého sadech. Festivalový hudební program nás bezesporu roztančí, protože přinese Soundtrack Movie Night v originálním kulturním prostoru MōōVEMENT. To je ale jen ochutnávka víkendového programu Finále Plzeň.
 
Co: 32. Finále Plzeň

Kde: Plzeň

Kdy: 11. až 16. dubna 2019

Podrobnosti: festivalfinale.cz 
 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací