Resident Evil: Odveta / Resident Evil: Retribution – nové plakáty

[singlepic id=2180 w=120 h=120 float=left] Největší bitva začíná.

 

 

Již pátý Resident Evil se za pár týdnů objeví v našich kinech. Abychom si zkrátili čekání na další boj Alice s Umbrella Corporation, můžeme se podívat na dva nové plakáty. Na obou není ústřední postavou nikdo jiný než Milla Jovovich. Resident Evil: Odveta slibuje ultimátní bitvu a globální zlo… Premiéra filmu v českých kinech je naplánovaná na 13. září 2012.

Oficiální synopse:

Velmi úspěšná filmová adaptace ságy, která vydělala téměř 700 miliónů dolarů po celém světě, natočená podle oblíbené série videoher s názvem Resident Evil se vrací ve svém netrpělivě očekávaném pátém pokračování RESIDENT EVIL: RETRIBUTION ve formátu 3D.

Smrtelný virus společnosti Umbrella Corporation dál pustoší Zemi, mění světovou populaci na legie masa, které jedí Nemrtví. Jediná a poslední naděje lidské rasy v podobě ALICE (Milla Jovovich) , se probudí v srdci nejtajnější operace společnosti Umbrella a odkrývá víc o své tajemné minulosti, jak dále pátrá v komplexu. Alice, bez bezpečného útočiště, pokračuje v honbě na ty, kteří jsou odpovědni za šíření epidemie; honbě, která jí dovede z Tokya do New Yorku, Washingtonu a Moskvy a vyvrcholí ohromujícím odhalením, které ji donutí znovu přemýšlet o všem, o čem si dosud myslela, že je pravda. Alice, které pomáhají noví spojenci a staří přátelé, musí bojovat tak dlouho, aby přežila a unikla nepřátelskému světu na pokraji zapomnění. Konec se blíží.

 

Plakáty Resident Evil: Odveta (Resident Evil: Retribution):

[singlepic id=2350 w=640 h=480 float=center]
[singlepic id=2349 w=640 h=480 float=center]

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací