Trailer Joker: Folie a Deux, podívejte se, jak budou vypadat Joaquin Phoenix a Lady Gaga v pokračování filmu Joker

„Povím vám, co se změnilo. Už nejsem sám.“

Epický thriller Joker z roku 2019 se pyšní mnoha úspěchy, a to i jedenácti nominacemi na cenu Oscar, ze kterých dvě proměnil. Sošku se tehdy odnesl Hildur Guðnadóttir za nejlepší původní hudbu a Joaquin Phoenix za svůj herecký výkon. Nyní se zkrachovalý komediant Arthur Fleck vrací a už není sám. Film Joker: Folie à Deux se představuje dlouho očekávaným trailerem.

Necelé dvě a půl minuty dlouhá ukázka nám ukáže, kde a jak Joker potkal svoji Harley Quinn. Po boku Joaquina Phoenixe tak poprvé uvidíme Lady Gaga jako populární komiksovou postavu. Snímek Joker: Folie à Deux je natočený podle předlohy od DC Comics a vznikl v režii Todda Phillipse, který se spolu se Scottem Silverem podílel i na scénáři.

Dalších rolí se chopili Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Steve Coogan, Harry Lawtey, Leigh Gill, Ken Leung, Jacob Lofland, Bill Smitrovich či Sharon Washington. Premiéra v českých kinech je naplánovaná na 3. října 2024.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací