Filmové události #15/24: Zelenou dostalo pokračování Bridget Jonesové i Duny

A chystá se i remake Zlatovlásky.

Čtvrtý díl o Bridget Jonesové má herecké obsazení i podtitul. Bude i třetí Duna. Sebastian Stan se představil jako Donald Trump. V teaseru se představilo pokračování Jokera. Trailer má i horor Nepřivolávej nic zlého. Ukázku nabídla také romantické komedie Vezmi mě na Měsíc. Na závěr pak něco z domácího prostředí – natáčení remaku Zlatovlásky je v plném proudu.

#15/24

Filmová série Deník Bridget Jonesové se dočká nového pokračování. Čtvrtý snímek v řadě pojmenovaný Bridget Jones: Mad About the Boy se inspiruje stejnojmennou knižní předlohou. Tvůrci pak v uplynulém týdnu zveřejnili herecké obsazení. Po boku Renée Zellweger v titulní roli se objeví Hugh Grant, Emma Thompson, Chiwetel Ejiofor a Leo Woodall. Do kin má film vstoupit v únoru příštího roku.

Potvrzen pak byl i třetí díl vesmírné ságy Duna. Tvůrci v čele s Denisem Villeneuvem uvedli, že natáčení a produkce je již v plném proudu. Snímek se inspiruje druhým knižním dílem a zatím nebylo uvedené, kdy ho můžeme očekávat v kinech.

V plném proudu je také natáčení filmové biografie o Donaldu Trumpovi. V uplynulém týdnu byly zveřejněny jedny z prvních fotografiích z natáčení. Na těch je vidět především Sebastian Stan, který je v titulní roli k nepoznání. Snímek The Apprentice má naplánovanou premiéru na pozdější měsíce letošního roku.

Samozřejmě by to nebyl týden bez trailerů. V první teaseru se tak představilo pokračování Jokera. Očekávaný sequel nesoucí název Joker: Folie à Deux se zaměřuje na další dobrodružství postavy, se kterou jsme se poprvé setkali v roce 2019. V druhém díle se po boku Joaquina Phoenixe v titulní roli objeví ještě Lady Gaga jako Harley Quinn a v dalších rolích třeba Zazie Beetz, Brendan Gleeson, Catherine Keener nebo Steve Coogan. Premiéru má snímek naplánovanou na letošní říjen.

Trailer Joker: Folie a Deux, podívejte se, jak budou vypadat Joaquin Phoenix a Lady Gaga v pokračování filmu Joker

Ukázku nabídl také horor Nepřivolávej nic zlého. Ten se zaměřuje na jednu rodinu, která přijme pozvání na víkend do idylického venkovského sídla. Vysněná dovolená se však brzy mění v noční můru. V hlavní roli se zde představuje například James McAvoy. Do kin pak tento horor vstoupí již na začátku září.

A první spot má i romantická komedie Vezmi mě na měsíc. Zde se v hlavních rolích představují Scarlett Johansson a Channing Tatum. Snímek divákům umožní nahlédnout do zákulisí agentury NASA v době příprav historického přistání na Měsíci. Cole má, jako vedoucí pozemního řízení mise, za úkol zajistit úspěch celé mise. Na scéně se také objevuje markeťačka Kelly, která byla pověřena úkolem napravit názor veřejnosti na celou vesmírnou agenturu. Celá mise je však příliš důležitá na to, aby potenciálně selhala. A tak musí být všichni připraveni i na záložní fingované řešení přistání. To musí nachystat právě Kelly, zatímco odpočet běží. Snímek vstoupí do kin letos v červenci.

Na závěr tu pak máme něco z domácího prostředí. Začalo natáčení nové adaptace pohádky Zlatovláska. V prvních zveřejněných fotografiích jsme tak mohli vidět nové představitele oblíbených postav. Do role Jiříka byl obsazen Tomáš Weber, jeho kamaráda Štěpána si zahraje Marek Lambora a vrací se Petr Štěpánek, který v původním díle ztvárnil Jiříka, zde si však zahraje krále. Plánovanou premiéru má snímek na začátku příštího roku.

(Foto: Three Brothers Production / Jiří Jevický)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací