Avatar se vrací do kina ve 4DX

4DX-logoVycestujte se Cinema City Nový Smíchov na dalekou Pandoru.

 

avatar_2009_poster_v2Legendární dílo Jamese Camerona se dočká znovuuvedení do českých kin. Cesta na Pandoru bude tentokrát vytuněnější než posledně, protože film Avatar bude promítán ve speciálním 4DX sálu multikina Cinema City Nový Smíchov. V programu ho naleznete od 19. září 2013 po dobu dvou týdnů. Během pracovních dnů můžete vybírat ze tří projekcí a o víkendech dokonce ze 4. Kromě klasických atrakcí 4DX by měli větší prostor dostat vůně tajemné mimozemské flóry a doposud málo využívané bubliny zde znázorňující vznášející se „medúzy“.

A jaké další snímky si budeme moci vychutnat na pohybujících se a vrnících sedačkách? Od 3. října 2013 bude o váš zájem usilovat animovaná komedie Zataženo, občas trakaře 2 a drama ze světa Formule 1 Rivalové. Marketingové oddělení Cinema City zvažuje i možnost promítání úspěšného Iron Mana 3.

 

avatar_2009_foto_23

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací