Předpremiéra filmu Babovřesky 2 v multikině Premiere Cinemas

[singlepic id=5738 w=120 h=120 float=left]Do Parku Hostivař dorazí i režisér s herci.

 

 

Babovřesky 2 rozhodně patří k napjatě očekávaným českým komediím. Do vesnice plné drben, bláznivých postaviček a malérů zavítáme již podruhé. Oficiální premiéra filmu je naplánovaná na 20. února 2014. Ovšem již tuto neděli, tedy 16. února 2014, na nás čeká v multikině Premiere Cinemas Park Hostivař i Galerie Šantovka předpremiérová projekce. Rozhodnete-li se navštívit pražskou pobočku, čeká vás navíc setkání s exkluzivními hosty jako je Jan Kuželka, Miriam Kantorková, Anastázie Perlíková, Jaroslava Ulrichová, Růžena Havlová a Zdeněk Troška.

[singlepic id=6967 w=250 h=200 float=center]

Co: Předpremiera filmu Babovřesky 2

Kdy: 16. února 2014 v 16:00

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař, Premiere Cinemas Galerie Šantovka

Podrobnosti: Premiere Cinemas

[singlepic id=5682 w=200 h=200 float=right]Synopse filmu Babovřesky 2:

Letní komedie Zdeňka Trošky je úsměvným obrázkem ze života v současné vesnici, která s nadhledem a komediální nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno, sleduje kupící se nedorozumění a souhry náhod, které pořádně zamotají hlavu její obyvatelům. V příběhu nechybí láska, žárlivost, závist, intriky a zejména vtipné okamžiky, v nichž se někteří i najdou.

Příběh začíná tam, kde první díl skončil: drbna Horáčková vybíhá z domu naproti mladým hokejistům, kteří přijeli navštívit svého dobrého kamaráda a spoluhráče na nedalekou chalupu, aby tu aspoň pár dní trénovali i odpočívali. Horáčkovou okamžitě napadne pozvat svou vnučku, šikovně ji narafičit sportovcům do cesty – třeba se jí nějaký všimne a holka udělá terno. Nevydrží a pochlubí se svým nápadem ostatním babkám.

Režie: Zdeněk Troška

Hrají: Lucie Plekancová Vondráčková, Jiří Pecha, Pavel Kikinčuk, Lukáš Langmajer, Jindřiška Kikinčuková, Miriam Kantorková, Martin Stropnický, Veronika Žilková, Jana Synková, Jan Dolanský, Lubomír Kostelka, Michal Pavlata, Pavla Bečková, Agáta Hanychová, Ondřej Pavelec, Jakub Kovář, Jakub Voráček, Jiří Tlustý, Lenka Švejdová, Tomáš Adam

Premiera v ČR: 20. 2. 2014 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací