4DX sál na Novém Smíchově slaví první narozeniny

4DX-logoBěhem prvních 365 dnů jsme mohli v 4DX zhlédnout 28 filmů.
 
 
 
Je tomu právě rok, kdy se multikino Cinema City na Novém Smíchově rozrostlo o unikátní 4DX sál. Zde promítané filmy diváci nevnímají pouze očima a ušima, ale doslova celým tělem. Sedačky se totiž hýbou všemi směry a na naše smysly útočí mlha, vůně, poryvy větru i vodní spršky. Podrobnější informace naleznete v našem článku První 4DX kino v ČR zahajuje provoz, byli jsme u toho.

Během prvního roku provozu jsme mohli ve formátu 4DX vidět celkem 28 snímků. Úplně prvním promítaným filmem byla akční jízda Rychle a zběsile 6. Speciálního uvedení se dočkaly nejen novinky, jako byl animák Já, padouch 2, Muž z oceli či Gravitace, ale i oblíbené kousky z minulosti. Titulem nejstarší promítaný film ve 4DX u nás se tak pyšní Avatar. Druhý rok provozu odstartoval projekcí X-Men: Budoucí minulost. O týden později budeme moci všemi smysly vnímat Angelinu Jolie jako Zlobu – Královnu černé magie.

 

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací