Předpremiéra filmu Želvy Ninja pro členy Cinema City Clubu

cinema-city-nahled-whiteČleny Cinema City klubu čeká další exkluzivní promítání.

 

V srpnu se vydají členové Cinema City klubu na projekci akční komedie. Ve středu 20. srpna totiž mohou zhlédnout dobrodružné Želvy Ninja. Speciální promítání pro držitele věrnostních kartiček se uskuteční ve všech pobočkách multikina Cinema City.

zelvy_ninja_cc

Co: Předpremiéra filmu Želvy Ninja do hrobu pro členy Cinema City Clubu

Kdy: 20. srpna 2014

Kde: multikino Cinema City ČR

Podrobnosti: Cinema City

Oficiální synopse filmu Želvy Ninja:zelvy_ninja_2014_plakat

Populární Želvy Ninja se vracejí na filmové plátno, kam je doprovází slavný akční režisér Michael Bay a jeho produkční společnost Platinum Dunes. Muž, který dokázal hračku Transformers přetavit v jednu z nejúspěšnějších filmových sérií současnosti, má tentýž záměr se zmutovanými želvími bojovníky. V jeho produkci mají čtyři hrdinové pojmenovaní po renesančních mistrech nakročit vstříc i dospělejšímu publiku, jako se to povedlo právě s Transformery. Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho strach a všehoschopný Trhač (William Fichtner), jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizace vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři obojživelníci s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April, kterou si zahrála Megan Fox.

Režie: Jonathan Liebesman

Hrají: Megan Fox, Will Arnett, William Fichtner, Whoopi Goldberg

Premiera v ČR: 21. 8. 2014 (CinemArt)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací