Předpremiéra filmu Jak přežít single v multikině Premiere Cinemas

premiere_cinemas_logo_red D. Johnson a R. Wilson budou single v Premiere Cinemas.

Být mladý, nezadaný a k tomu v New Yorku, to je spojení, které si říká o pořádný mejdan a balík legrace. Romantická komedie Jak přežít single nás vezme na tah městem, které nikdy nespí po boku herců, jako jsou Anders Holm, Dakota Johnson, Damon Wayans Jr., Leslie Mann a Rebel Wilson. Pokud se filmu již nemůžete dočkat, zajděte si na předpremiérové projekce do multikina Premiere Cinemas v Praze, Olomouci a Teplicích již toto úterý 3. května 2016.

Co: Předpremiéra filmu Jak přežít single

Kdy: 3. května 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

jak_prezit_single_pc

Synopse filmu Jak přežít single:jak_prezit_single_2016_plakat

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale… je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace.

Hrají: Anders Holm, Dakota Johnson, Damon Wayans Jr., Leslie Mann, Rebel Wilson

Režie: Christian Ditter

Premiera v ČR: 5. 5. 2016 (Freeman Entertainment)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací