Na slavnostní premiéru animáku Lovecká sezóna: Strašpytel jedině s plyšovými parůžky

lovecka_sezona_straspytel_2015_plakatJelen Elliot i medvěd Boog by byli na dress code pozvaných pyšní.

 

Máte rádi strašidelné příběhy? Grizzly Boog moc ne, protože ho vyleká každý podezřele šustící keř. Jeho upovídaný kamarád jelen Elliot se rozhodne medvěda vyléčit, a to pomocí terapie strašením. Jak dopadne jedno z nejbláznivějších dobrodružství divokých zvířat i domácích mazlíčků se můžeme právě teď dozvědět v kinech v animáku Lovecká sezóna: Strašpytel.

I když je Lovecká sezóna: Strašpytel pohádkou pro děti a většina účastníků slavnostní premiéry v kině Cinema City se proto skládala z kluků a holčiček, neobešla se akce bez neodmyslitelných stylových módních doplňků. Tentokrát se hosté vyzbrojili malými i velkými parůžky, které by s hrdostí nosil i jelen Elliot. Pozvání na promítání přijali například Jana Bernášková s dcerou Justynou, Kateřina Kristelová, Roman Vojtek s přítelkyní, dcerou Editou a sestrou Petrou Vraspírovou, Jana Adamcová, Michal Dvořák, Agáta Hanychová Prachařová se synem Kryšpínem, Markéta Hrubešová, Petr Jákl či Tereza Mátlová.

Jak to VIP hostům s parůžky i bez slušelo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací