Středeční předpremiérové projekce filmů Assassin’s Creed a Pasažéři v multikinech

cinema_city_premiere_cinems_gacDopřejte si mezi svátky dvojitou porci předpremiérových projekcí.

Multikina Premiere Cinemas, Cinema City a Golden Apple Cinema si pro nás mezi svátky připravily jedinečnou filmovou dávku předpremiér. Premiere Cinemas a GAC zvou na výpravu do současnosti i 15. století prostřednictvím akčního fantasy snímku Assassin’s Creed. Pokud byste se raději vydali ještě o kousek dál, tak si zajděte do Cinema City nebo GAC na středeční projekci Pasažérů, kteří letí na 120 let vzdálenou planetu.

Co: Předpremiéra filmu Assassin’s Creed

Kdy: 28. prosince 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

assassins_creed_pc


Co: Předpremiéra filmu Assassin’s Creed

Kdy: 28. prosince 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

assassins_creed_gac

Synopse filmu Assassin’s Creed:assassins_creed_2016_plakat

Osud ti koluje v žilách

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti.

Film Assassin’s Creed vznikl na základě stejnojmenné slavné herní série a vedle Michaela Fassbendera se ve filmu představí další uznávaní herci Marion Cotillard, Jeremy Irons a Brendan Gleeson.

Hrají: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Khalid Abdalla, Michael K. Williams

Režie: Justin Kurzel

Premiera v ČR: 29. 12. 2016 (CinemArt)

Co: Předpremiéra filmu Pasažéři

Kdy: 28. prosince 2016

Kde: Cinema City ČR

Podrobnosti naleznete zde: Cinema City

pasazeri_cc


Co: Předpremiéra filmu Pasažéři

Kdy: 28. prosince 2016

Kde: Golden Apple Cinema

Podrobnosti naleznete zde: GAC

pasazeri_gac

Synopse filmu Pasažéři:pasazeri_2016_plakat

Jennifer Lawrence a Chris Pratt představují dva pasažéry vesmírné lodi, která je má dopravit na jinou planetu, kde by měli začít nový život. Když je jejich hibernační kóje za záhadných okolností probudí o 90 let dříve, než loď dosáhne svého cíle, mění se ale rutinní cesta v souboj o přežití. Zatímco se Jim a Aurora snaží rozplést záhadu poruchy, která je vzbudila, zjišťují, že mezi nimi vzniká cosi více než přátelství a nejsou schopni odolávat nezměrné přitažlivosti, kterou jeden ke druhému cítí…až do okamžiku, kdy odhalí, že se celá loď ocitá na pokraji zničení, a zjistí skutečnou příčinu toho, proč byli probuzeni.

Hrají: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia

Režie: Morten Tyldum

Premiera v ČR: 29. 12. 2016 (Falcon)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací