Pohádková neděle s projekcí filmu Lovecká sezóna: Strašpytel v Premiere Cinemas Olomouc

Upovídaný jelen Elliot a rozmazlený medvěd Boog nás navštíví již tuto neděli.

V multikině Premiere Cinemas Olomouc se budou znovu vyprávět strašidelné historky. Na jedno odpoledne se sem v rámci cyklu Pohádková neděle totiž vrátí animák Lovecká sezóna: Strašpytel. Rodiče potěší snížené vstupné a děti drobné dárečky a oblíbená tombola o pohádkové ceny.

Co: Pohádková neděle s projekcí filmu Lovecká sezóna: Strašpytel

Kdy: 22. ledna 2017

Kde: Premiere Cinemas Olomouc

Za kolik: snížené vstupné

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

 

pohadkova_nedele_premiere_cinemas_79

Synopse filmu Lovecká sezóna: Strašpytel:lovecka_sezona_straspytel_2015_plakat

Kdo se bojí, nesmí do lesa

Velký medvěd dokáže mít taky velký strach. Animovaná komedie Lovecká sezóna se svého času stala překvapivým hitem a bláznivá dobrodružství upovídaného jelena Elliota a rozmazleného medvěda Booga pokračují už čtvrtým příběhem. Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach. A když jednou Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením.

Během sofistikované léčby ale zjistí, jak to s tím legendárním vlkodlakem vlastně je. A pak se možná budou bát všichni. Ale to nevadí. Můžeme se bát, hlavně když je u toho zábava.

Hrají: Melissa Sturm, Garry Chalk, William Townsend, Trevor Devall, Brian Drummond, Kathleen Barr, Shannon Chan-Kent, Michelle Murdocca, Peter Kelamis, Lorne Cardinal

Režie: David Feiss

Premiera v ČR: 8. 9. 2016 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací