On-line beseda s na Oscara nominovaným střihačem Dylanem Tichenorem

Tichenor se podílel i na akčním fantasy Eternals.

 

Ve čtvrtek 24. června 2021 večer se budeme moci setkat s Dylanem Tichenorem, na Oscara nominovaným střihačem a klíčovým spolupracovníkem Paula Thomase Andersona, a to prostřednictvím on-line besedy. Po přednášce dostanou prostor i diváci, kteří budou moci pokládat své dotazy.

Dylan Tichenor má na svém profesním kontě celou řadu známých a úspěšných projektů. Za svoji práci na historickém dramatu 30 minut po půlnoci byl dokonce nominován na Oscara. S režisérem Paulem Thomasem Andersonem spolupracoval na snímcích Gambler, Magnolie, Až na krev či Nit z přízraků. Dále jmenujme například snímky Barry Seal: Nebeský gauner, Triple 9, Dítě číslo 44, Zkrocená hora, Taková zvláštní rodinka, Cold Creek Manor a mnoho dalších. Tento podzim se do kin chystá akční sci-fi fantasy Eternals, ve kterém režisérka Chloé Zhao představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel.

Besedu s Dylanem Tichenorem organizuje edukativní platforma Cinergy a odehraje se ve virtuálním kinosále Moje kino LIVE. Večerem bude provázet mezinárodně uznávaný filmař, novinář a videoesejista Kevin B. Lee.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací