Exkluzivní předpremiéra filmu Lovci a oběti v Premiere Cinemas

premiere_cinemas_bilacervenaMartin Kraus a další herci z filmu Lovci a oběti dorazí do Premiere Cinemas Park Hostivař.

V rámci exkluzivních promítacích večerů České hvězdy nám multikino Premiere Cinemas umožní zhlédnout novinku, akční komedii Lovci a oběti. Předpremiéra se uskuteční ve čtvrtek 19. března 2015 od 19:00 v Parku Hostivař. Součástí projekce bude i o oblíbená tombola o filmové ceny. Po promítání se můžete těšit na setkání s tvůrci. Účast přislíbil představitel hlavního hrdiny Martin Kraus a další herci.

Co: Předpremiéra filmu Lovci a oběti + beseda s tvůrci

Kdy: 19. března 2015 v 19:00

Kde: Premiere Cinemas Park Hostivař

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

lovci_a_obeti_pc

Oficiální synopse filmu Lovci a oběti:lovci_a_obeti_plakat

Hlavním hrdinou tohoto příběhu je Jakub (Martin Kraus), který se rozhoduje, co udělá se svým životem. Jeho start do života není však jednoduchý a hned na začátku se nejen svojí vinou, ale i určitou naivitou dostane do finančních problémů.

Co máte dělat, když se ocitnete v nekonečné spirále dluhů? Jak se zbavit exekutora, jak vyřešit podraz drsného lichváře s pekelnými úroky, které ze dne na den narůstají? Pod nátlakem téměř neřešitelné finanční situace udělá Jakub jednoho dne krok vedle – krok za hranu zákona. V tu chvíli začíná jeho běh o život. Jakubovy problémy se dotknou i jeho rodičů (Karel Heřmánek st. a Veronika Freimanová), kteří s dnešním světem nemají žádnou zkušenost. Rady, které mu mohou dát jsou nanic, protože o dnešním  světě  nevědí skoro nic. Pomocnou ruku se Jakubovi snaží podat i jeho kamarádi. Jediný, kdo mu v této situaci ale opravdu může pomoci je mafián s ostrými lokty a neskutečně dlouhými prsty – jeho „Anděl strážný“ (Tomáš Hanák) se svými všehoschopnými lidmi. A protože životní zoufalec Jakub je opravdu magnetem na problémy, sáhne si na dno i na poli lásky Film Lovci a oběti je inspirován skutečnými příběhy a životními situacemi, ve kterých se může ocitnout kdokoliv z nás.

Režie: Marcus Benois Tran

Hrají: Martin Kraus, Tomáš Hanák, Jaromír Nosek, Veronika Freimanová, Karel Heřmánek st., Martin Pisařík, Marek Vašut, Karel Heřmánek, Jakub Mohamed Ali

Premiera v ČR: 19. 2. 2015 (A-Company CZ)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací