V multikině Premiere Cinemas se odehraje Lucie: Příběh jedný kapely

premiere_cinemas_logo_red30 let života jedné kapely v Premiere Cinemas.

K létu neodmyslitelně patří hudba a hudební festivaly. Je to tedy i ideální čas podívat se na zoubek jedné z legend – Lucii. Celovečerní snímek Lucie: Příběh jedný kapely si budete moci vychutnat v rámci cyklu Premiere Extra v moderním multikině Premiere Cinemas v úterý 12. července 2016. Na diváky v Praze, Olomouci a Teplicích čeká 89 minut dlouhý výlet do historie, který mapuje 30 let radostí i strastí Lucie.

Co: Speciální projekce filmu Lucie: Příběh jedný kapely

Kdy: 12. července 2016

Kde: Premiere Cinemas ČR

Podrobnosti naleznete zde: Premiere Cinemas

lucie_pribeh_jedny_kapely_plakat_pc

Synopse filmu Lucie: Příběh jedný kapely: lucie_pribeh_jedny_kapely_plakat

30 let spolu, 30 let bez sebe. Fenomenální skupina Lucie se poprvé představí i na plátnech kin v celovečerním filmu Lucie: Příběh jedný kapely. Strhující cesta časem, čtyři životy plné hudby v jednom z největších českých dokumentárních projektů tohoto roku.

Jak vznikaly jejich nejznámější hity? Co se dělo v zákulisí? Strhující příběh 30ti let kapely Lucie vypráví dosud nezveřejněné záběry pořízené samotnými členy kapely a záznamy, o kterých si všichni mysleli, že už ani neexistují. Otevřené zpovědi členů kapely nakreslí portrét čtyř výrazných osobností, které spolu leckdy nedokázaly sedět v jedné místnosti, přesto se potkávají na jednom jevišti. Příběh jedný kapely ukáže Lucii ve všech jejích náladách.

Režie: David Sís

Hrají: David Koller, Robert Kodym, Michal Dvořák, P.B.CH.

V kinech: 7. 7. 2016 (Bontonfilm)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací