Filmové události #16/18: Druhá řada Westworldu se blíží, finální trailer k Deadpoolovi 2

Týden ve znamení dvojek.
 
 
Nová ukázka k pokračování Jurského světa. Festival Film Music Prague v plném proudu. Equalizer 2 se konečně dočkal traileru. Dvojfilm o kauze Metanol na České televizi. Nový pořad na TV Nova.

#16/18

Už tuto neděli mohou fanoušci naladit stanici HBO a pustit si první díl druhé řady sci-fi seriálu Westworld. Diváci se můžou těšit na staré známé tváře, kterými jsou Evan Rachel Wood, Ben Barnes, Thandie Newton, James Marsden, Ed Harris či Luke Hemsworth, i na nové tváře jako Gustafa Skarsgårda, Neila Jacksona nebo Ingrid Bolsø Berdal a mnohé další. Tvůrci slibují, že nová sezóna prozradí něco více o tajuplném zábavním parku plném robotu, jeho tvůrcích a obyvatelích. Je jisté, že fanoušci se mají na co těšit.

Uplynulý týden nám také nabídnul nejnovější a zároveň finální ukázku očekávaného pokračování Deadpoola. Upovídaný hrdina v úzkém červeno-černém kostýmu si opět nedělá vrásky se sprosťárnami a jde rovnou do akce. Tentokráte mimo jiné představuje svůj nový rozšířený tým, který má za úkol porazit Cabla, a že je to různorodý tým. Česká kina zkrášlí Deadpool od 17. května.

Kromě Deadpoola jsou zpátky i dinosauři v nové ukázce ke snímku Jurský svět: Zánik říše. V pokračování oblíbeného sci-fi příběhu se vrací nejen Chris Pratt v hlavní roli, ale i kultovní postava doktora Malcoma a s ním i jeho představitel Jeff Goldblum. Dinosauři navštíví naše kina v druhé polovině června.

Do třetice všeho dobrého, poslední trailer z minulého týdne se také nese ve znamení dvojek. Denzel Washington je opět v akci ve snímku Equalizer 2 a bojuje za práva nevinných obětí zločinů. V akci nabytém příběhu se kromě Washingtona objeví Pedro Pascal, Bill Pullman nebo Melissa Leo. Equalizer 2 dorazí do kin na konci léta.

Kromě České televize nabízí nový pořad i videoportál novaplus.cz. Ten uvede reality show nazvanou Street modelky s moderátorkou Zorkou Hejdovou. Premisa pořadu je jednoduchá, tým profesionálů vybere v ulicích Prahy náhodnou kolemjdoucí a během krátké doby se pokusí o co nejlepší kompletní makeover, tak aby dotyčná na finální fotce vypadala jako profesionální modelka.

A na závěr aktualita hudebnějšího rázu. Ve čtvrtek 19. dubna odstartoval v Praze již sedmý ročník festivalu filmové hudby Film Music Prague.  Na úvodním koncertu nazvaném Goosbumps! The Openning Night zazněly znělky ze snímků jako TOAnnabelle 2: Zrození zla nebo Skrytá čísla. Mezi další účinkující patří například Two Steps From Hell, Clint Mansell nebo John Powell a mnozí další. Fanoušci filmové hudby mají jedinečnou šanci poslechnout si znělky z těch nejznámějších snímků v nabitém programu. Celá akce potrvá do neděle 22. dubna.

Ve znamení dvojek se nese i další aktualita. Česká televize si totiž pro diváky připravila nový televizním dvojfilm zabývající se kauzou Metanol, která zasáhla Česko v roce 2012. Pořad detailněji odkrývá osudy obětí a pachatelů a stejně tak i policejní vyšetřování, které se stalo jedním z nejrozsáhlejších v novodobých dějinách republiky. K vidění zde budou herci jako Lukáš Vaculík, Veronika Freimanová nebo Vladimír Kratina. První díl poběží již tuto neděli od 20:15 hodin na ČT1, druhý pak o týden později ve stejném čase.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací