Prima COOL slaví třetí narozeniny

[singlepic id=1933 w=120 h=120 float=left]Na Apríla se začnou rozdávat filmové a seriálové dárečky.

 

[singlepic id=1932 w=320 h=240 float=right]Prima COOL sfoukne 1. 4. 2012 na dortu již 3 svíčky. Ve stejný den si budete moci vychutnat pilotní díl k jednomu z nejdražších seriálů Terra Nova. Jeden díl čítá rozpočet kolem 4 milionů dolarů. Každé pondělí se pak budete moci vydávat na cestu časem mezi prehistorickou flóru a faunu.

Pokud máte rádi žlutou čtyřprstou rodinku Simpsonových, budete doslova nadšeni. 12. 4. 2012 odstartuje premiérová již 23. série. Chybět samozřejmě nebudou ani hvězdní hosté. Z českých známých hlasů se tak můžete těšit například na nekompromisního šéfa a vynikajícího kuchaře Zdeňka Pohlreicha.

[singlepic id=1931 w=320 h=240 float=left]Také vás sluneční paprsky nenechají na pokoji a vy už jste celí nedočkaví, až vytáhnete motorku z garáže a vydáte se brázdit silnice a cesty? Paul Teutul a jeho synové vám přivezou druhou várku Amerického choppera, kterou budete moci sledovat od 10. 4. 2012.

A aby těch novinek nebylo málo, rozbalit si budete moci i nový americký seriál Skladiště 13. Od 14. 4. 2012 budou agenti tajné služby Lattimera a Beringové obklopeni objekty a artefakty vládnoucí nadpřirozenými silami.

Aby těch seriálů nebylo na jednoho diváka příliš mnoho, můžete si jejich sledování proložit lákavými komediemi Malá miss Sunshine, Doba ledová, Těžce zamilován, Mystery men, Bratrstvo Černé pracky či dobrodružným snímkem Zakázané království a dvoudílným filmem o hunském bojovníkovi Attilovi.

Pokud by vám toto narozeninové menu přišlo nedostatečné, nezoufejte. Prima COOL chystá speciální tajné překvapní!

 

Nyní nezbývá nic jiného, než popřát Primě COOL stále více spokojených diváků a i nadále tak šťastnou ruku při vybírání filmů a seriálů.

 

Zdroj: prima-cool.cz

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací