Rok 2021 na Televizi Seznam přinese 252 filmů a 12 zahraničních seriálů

Chybět nebudou oblíbené pořady Šťastné pondělí, Moje Místa a Záhady Josefa Klímy.

 

Po úspěšném loňském roce Televize Seznam nezahálí a připravila pro své diváky pro rok 2021 pestrý program plný novinek i osvědčených klasik. „Vývoj sledovanosti a odsledovaného času je pro nás známkou, že se divákům změna programového schématu líbí. V nadcházejícím roce chceme v tomto trendu i nadále pokračovat, přidáme opět větší množství kvalitních pořadů a soustředíme se i na výrobu vlastní tvorby,“ říká ředitel Televize Seznam Ivan Mikula.

V pondělí v hlavním čase budeme moci sledovat seriál z právnického prostředí Pravda a spravedlnost (Crownies) (od ledna) a poté seriál Knězem na útěku (od února). Únor vrátí na obrazovky i Šťastné pondělí Jindřicha Šídla. Úterní večery budou patřit českým filmům, jako je série o básnících, Kristián, Vražda v hotelu Excelsior a další. Středeční večery se zaměří na ženy, které v programu najdou premiérové díly pořadu Blanky Kubíkové Moje místa a od března romantický seriál 800 slov (800 Words).

Po překlopení týdne do jeho druhé poloviny program ovládnou Záhady Josefa Klímy, série Mluvčí mrtvých a seriál Nezvěstní (The Missing). Úvod víkendu ocení především rodiny s dětmi. Páteční animáky nabídnou spoustu dobrodružných příběhů, jako je Hledá se Yetti, Ovečka Shaun ve filmu, Balerina či Dům kouzel. Sobotní večery se odehrají ve znamení dvou filmových titul. Týden uzavře Inspektor George Gently s tváří Martina Shawa.

Chybět nebude ani pravidelné zpravodajství pod vedením Pavla Cypricha. „Nezávislé a kvalitní Zpravodajství je i nadále jednou z našich priorit, nově budeme od 4. ledna vysílat Večerní Zprávy ve stávajícím čase 18:25 i o víkendu,“ uvedl Ivan Mikula.

Odpolední zábava bude patřit oblíbeným pořadům, jako je Fifth Gear, kulinářská show Gorden Ramsay: Famózní kuchyně či Zahradní proměny. Z novinek jmenujme Tady jsme doma a Půlhodinka vaření. Ranní i večerní program myslí také na nejmenší diváky, kteří mohou sledovat Myšáka Geronima Stiltona a sérii Byl jednou jeden…

(Úvodní foto: The Missing, BBC)

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací