David Gránský, Dana Batulková, Jakub Kohák a mnoho dalších hostů zavítalo na premiéru filmu The Batman

Nový Batman je tu.

Superhrdina Batman se představuje v novém kabátu a s novou tváří. Do kin doputoval dlouho očekávaný akční krimi thriller The Batman režiséra Matta Reevese s Roberte Pattinsonem v hlavní roli. Ani téměř tříhodinová stopáž neodradila celou řadu fanoušků i zvědavců, kteří si nenechali ujít pražskou slavnostní premiéru.

Je tomu již 14 let, kdy se do podvědomí široké veřejnosti zapsal herec Robert Pattinson díky roli ve snímku Stmívání. Od dob světélkujícího upíra ovšem uběhla spousta času a herec si na své konto připsal tituly jako jsou Tenet, Maják, Ztracené město Z, Cosmopolis a mnoho dalších. Nyní se přidává do rodiny Batmanů, do které již patří herci Ben Affleck, Christian Bale, George Clooney, Val Kilmer, Michael Keaton či Adam West.

Nový The Batman, který nám temného superhrdinu z Gothamu představuje zase v trochu jiném světle (spíše tmě), je v českých kinech k vidění od 3. 3. 2022. Pražskou slavnostní premiéru, na které přicházející hosty vítal nejen ústřední hrdina, ale i Catwoman s nebezpečně vyhlížejícím bičem, si nenechalo ujít mnoho zvědavců. Pozvání přijali David Gránský s manželkou Nikolou, Dana Batulková, Jakub Kohák, Ivana Jirešová, Martin Schreiner, Jiří Ployhar, Kristýna Černá, Kristýna Táborská, Kristýna Morávková, Petr Kutheil, Eva Decastelo a mnoho dalších.

Jak to na slavnostní premiéře vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací