DVD a Blu-ray červnové Bontonfilm novinky nabízí kreslenou, mysteriózní, rodinnou i hrůzostrašnou zábavu

Deadpool_DVD_3DV červnu se vydáme za dobrodružstvím s Deadpoolem, Dánskou dívkou, Bohy Egypta, Alvinem či seriálem Akta X.

DVD a Blu-ray filmový červen s Bontonfilmem zahájíme kompletním dobrodružstvím s Chipmunky (včetně Čiperné jízdy) a komedií Poldův švagr. O týden později se servíruje pestrá nabídka v podobě parodie Padesát odstínů černé, velkofilmu Den nezávislosti, dramatu U moře, hororu Les sebevrahů a oscarové Dánské dívky. V polovině měsíce se seznámíme s příběhem mladé ženy Já, Olga Hepnarová a drsňákem v červené Deadpoolem. Chybět nebude BLUESKY KOLEKCE DĚTSKÝCH FILMŮ a český Rodinný film. Těsně před začátkem prázdnin si naordinujeme maraton se seriálem Akta X, budeme sledovat rodinný svár Bohů Egypta a dojemný příběh o lásce Brooklyn.

Alvin a Chipmunkové kolekce 1-4

Oficiální synopse:

Alvin a Chipmunkové
Celé generace fanoušků po celém světě milují Alvina a Chipmunky. Oblíbení hrdinové se konečně prozpívali až na filmové plátno a jejich první celovečerní film nabízí úžasné dobrodružství plné rytmů a zábavy! Když pracovitý autor písní Dave Seville (Jason Lee) potkává trio talentovaných Chipmunků – Alvina, Simona a Teodora, hned poznává jejich talent a trojice se doslova přes noc stává hudební senzací. Chamtivý producent (David Cross) má ale v úmyslu na “mládencích” vydělat co nejvíce a posílá je na vyčerpávající koncertní turné, jen aby si namastil vlastní kapsy. Dokáže Dave využít lidského důvtipu – a pořádné porce veverčích rošťáren – aby své svěřence zachránil dřív, než bude příliš pozdě?

Alvin a Chipmunkové 2
Zpívající Chipmunkové Alvin, Simon a Teodor se vrací zpátky v legračním “pokvičování” jejich příběhů, které je ještě nabitější hudbou, akcí i praštěnými vtípky pro celou rodinu! Když musí Dave (Jason Lee) kvůli nehodě na koncertu do nemocnice, Chipmunkové se na chvíli vzdávají své světové slávy a míří do školy za stejně starými dětmi. Brzy je však čeká těžký pěvecký souboj s Chipettkami — trojicí krásných a talentovaných zpěvaček, které objevil jejich proradný bývalý manažer Ian (David Cross)!

Alvin a Chipmunkové 3
Ahoj od Chipmunků! Opět se na vás valí přílivová vlna skvělé hudby a nezapomenutelné legrace pro celou rodinu, protože Alvin a Chipmunkové se vrací se svým dosud největším dobrodružstvím! Alvin, Simon, Teodor a Chipettky si užívají dovolenou na luxusní výletní lodi a poklidnou plavbu víří svými bláznivými vylomeninami. Vše začíná skřípat až ve chvíli, kdy se kamarádi ocitnou na pustém ostrově. Všichni brzy poznají, že jejich nové tropické hřiště není tak opuštěné, jak se na první pohled zdá.

Alvin a Chipmunkové : Čiperná jízda
Vydejte se na dobrodružnou cestu s vašimi oblíbenými chlupáči v zatím nejzábavnějším filmu o Alvinovi a Chipmuncích! Alvin, Simon a Teodor vyráží na divoký výlet do Miami, jejich vyjížďka ale brzy nabere nečekaný směr. Užijte si naprosto šílenou jízdu napříč zemí, zažijte spoustu legrace a navíc si k tomu poslechněte skvělé písničky.

Režie: Walt Becker

Hrají: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney, Kaley Cuoco, Kimberly Williams-Paisley

Na DVD: od 1. 6. 2016 (Bontonfilm) za 599 Kč

Alvin a Chipmunkove kolekce 1-4_DVD_3D

Alvin a Chipmunkové: Čiperná jízda

Oficiální synopse:

Vydejte se na dobrodružnou cestu s vašimi oblíbenými chlupáči v zatím nejzábavnějším filmu o Alvinovi a Chipmuncích! Alvin, Simon a Theodore vyráží na divoký výlet do Miami, jejich vyjížďka ale brzy nabere nečekaný směr. Užijte si naprosto šílenou jízdu napříč zemí, zažijte spoustu legrace a navíc si k tomu poslechněte skvělé písničky.

Režie: Walt Becker

Hrají: Jason Lee, Justin Long, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney,
Kaley Cuoco, Kimberly Williams-Paisley, Bella Thorne

Na DVD a SK DVD: od 1. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • Alvin a Chipmunkové: Příběh pokračuje • Dokonalý playlist • Směr Georgia • Čiperná jízda napříč Georgií

Na BD a SK BD: od 1. 6. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Bonusy na BD: • Alvin a Chipmunkové: Příběh pokračuje • Skvělé velké hudební finále Chipmunků • Naše chlupatá planeta • Alvinismy • WETA a Chipmunkové: Animátoři o filmu • A další

Alvin a Chipmunkove_4_Ciperna jizda_DVD_BD

Poldův švagr

Oficiální synopse:

Švagrové jsou zpátky! Ben (Kevin Hart – Zocelovací kůra, Dokonalý svědek s.r.o.) má v kapse čerstvý diplom z policejní školy a sní o tom, že se stane detektivem podobně jako jeho budoucí švagr James (Ice Cube – 22 Jump Street, Holičství). Ten si ale stále není jistý, že na to Ben má, proto ho jen s velkým zdráháním vezme na tajnou policejní akci do Miami. Původní plány na krátký výlet se ale brzy rozplynou. Jejich neortodoxní policejní metody je totiž přivádějí do situací, které můžou překazit nejen celou akci… ale hlavně Benovu blížící se svatbu. Ve vedlejších rolích filmu se představují Ken Jeong, Benjamin Bratt, Olivia Munn a Sherri Shepherd. Energické duo Cube a Hart navázalo na úspěšnou komediální spolupráci ve větším, lepším a ještě zábavnějším pokračování!

Režie: Tim Story

Hrají: Olivia Munn, Kevin Hart, Ice Cube, Ken Jeong, Tika Sumpter, Bruce Mc-Gill, Benjamin Bratt, Glen Powell, Sherri Shepherd

Na DVD: od 1. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy DVD: • Vynechané scény • Poldův švagr: zábavné náborové video • Nepovedené záběry

Polduv svagr_DVD_3D

Padesát odstínů černé

Oficiální synopse:

Jestli jste se nechali unést kouzlem Christiana Greye, počkejte, co si pro vás připravil Christian Black! Marlon Wayans spolu s tvůrci komediálních hitů, jako je série Pár nenormálních aktivit, Scary Movie a Někdo to rád blond, uvádí parodii, jakou jste dosud neviděli. PADESÁT ODSTÍNŮ ČERNÉ je erotická komedie, která vás provede hernou pana Blacka, kde se společně s ním dočkáte řady tvrdých, drsných i poněkud předčasných překvapení.

Režie: Michael Tiddes

Hrají: Marlon Wayans, Kali Hawk, Mike Epps, Fred Willard, Jane Seymour,
Florence Henderson, Affion Crockett, Russell Peters

Na DVD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Padesat odstinu cerne_DVD_3D

Den nezávislosti

Oficiální synopse:

Vychutnejte si oscarový®* sci-fi velkofilm, který stál na počátku nové éry kasovních trháků, v nově zrestaurované podobě. Režisér Roland Emmerich a producent Dean Devlin spojili síly s hvězdným hereckým obsazením včetně Willa Smitha, Jeffa Goldbluma a Billa Pullmana a natočili snímek, ve kterém svět čelí invazi vesmírných vetřelců a lidstvo má poslední naději na svou záchranu.

Režie: Roland Emmerich

Hrají: Will Smith, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Mary McDonnell, Judd Hirsch,
Mae Whitman, Vivica A. Fox, Margaret Colin, Robert Loggia

Na Steelbook BD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 699 Kč

Na megaset BD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 1699 Kč

Bonusy na BD: DISK 1: • Den nezávislosti Trivia Track (Původní verze) • Komentář Rolanda Emmericha a Deana Devlina (Původní i prodloužená verze) • Komentář Volkera Engela a Douga Smitha*, držitelů OSCARA® za speciální efekty DISK 2: • Úplně nový 30minutový dokument — Den nezávislosti: Šířící se odkaz • Nepovedené záběry • Tvorba reality • Den nezávislosti — Invaze • Z natáčení Dne nezávislosti • Přehlídka bojových scén • Kontrola zemského vysílání • Galerie

Den_nezavislosti_3D

U moře

Oficiální synopse:

Film U moře, jehož scénáře, režie i produkce se ujala držitelka‡ Ceny Akademie® Angelina Jolie Pitt (Nejlepší herečka ve vedlejší roli – Narušení), se odehrává v 70. letech minulého století a vypráví příběh amerického spisovatele Rolanda (Brad Pitt), který se svou ženou Vanessou (Angelina Jolie Pitt) přijíždí do poklidného a malebného přímořského letoviska ve Francii. Jejich manželství zrovna prochází krizí, proto si každý užívá dovolenou po svém. Teprve příjezd mladých novomanželů vyvolá v obou potřebu vyrovnat se s nevyřešenými záležitostmi v jejich vlastních životech.

Režie: Angelina Jolie

Hrají: Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels
Arestrup, Richard Bohringer

Na DVD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • Vynechané scény

Na BD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Bonusy na BD: • Vynechané scény • Gena Rowlands: Inspirace • Z natáčení filmu U moře

U more_DVD_BD

Les sebevrahů

Oficiální synopse:

Když se Jess ztratí uprostřed legendárního japonského lesa Aokigahara, její dvojče, Sara (Natalie Dormer – TV seriál “Hra o trůny”, Hunger Games: Síla vzdoru 1. a 2. část), se vydává po jejích stopách. Vedena instinktem a psychickým propojením, které zažívají jen dvojčata, Sara proniká stále hlouběji a hlouběji do nehostinného lesa, kde musí na každém kroku čelit rozhněvaným a zmučeným duším mrtvých. I přes pomoc spisovatele Aidena (Taylor Kinney – TV seriál “Chicago Fire”) se Sara neodvratně blíží k okamžiku, kdy bude muset učinit zásadní rozhodnutí. Zachrání Jess, nebo raději sebe?

Režie: Jason Zada

Hrají: Natalie Dormer, Taylor Kinney, Jukijoši Ozawa, Eoin Macken, Masaši Fudžimoto, Rina Takasaki, Noriko Sakura, Jozef Aoki

Na DVD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • Film o filmu Zkoumání Lesa sebevrahů

Les sebevrahu_DVD_3D

Dánská dívka

Oficiální synopse:

Držitel‡ Ceny Akademie® Eddie Redmayne a Alicia Vikander září v hlavních rolích pozoruhodného milostného příběhu, který vznikl v režii držitele Oscara® Toma Hoopera na motivy skutečných událostí. Když portrétistka Gerda (Vikander) požádá svého manžela Einara Wegenera (Redmayne), aby jí postál modelem místo dívky, která nepřišla, v Einarovi se probouzí dlouho potlačované pocity a začíná žít jako žena. Vydává se na strhující cestu, kterou může podstoupit jen s bezmeznou podporou a láskou své manželky. Na jejím konci se z Einara stane osoba, kterou si vždycky přál být: Lili Elbe, průkopnice transsexuality.

Režie: Tom Hooper

Hrají: Eddie Redmayne, Alicia Vikander, Adrian Schiller, Amber Heard, Emerald Fennell, Claus Bue, Richard Dixon, Ben Whishaw, Matthias Schoenaerts

Na DVD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • Z natáčení filmu Dánská dívka

Na BD: od 8. 6. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Bonusy na BD: • Z natáčení filmu Dánská dívka

Danska divka_DVD_BD

Já, Olga Hepnarová

Oficiální synopse:

Film Já, Olga Hepnarová je příběhem mladé ženy, která v roce 1973 nasedla do nákladního auta a v centru Prahy zabila 8 lidí. Svůj čin považovala za akt pomsty společnosti, která jí podle ní celý život ubližovala, a v roce 1975 byla jako poslední žena na území Československa popravena. Snímek je existenciálním dramatem Olgy Hepnarové, je příběhem osamělého člověka vymezujícího se proti většinové společnosti, příběhem, který vyústí v tragédii a nemá vítěze ani poraženého. Film nabízí pohled na traumatický život i čin hlavní hrdinky z určitého odstupu tak, aby se emotivně na stranu Olgy Hepnarové neklonil. Film je současně i dramatem lidí z okolí Olgy Hepnarové a snaží se najít příčiny jejího strašného agresivního aktu.

Režie: Tomáš Weinreb, Petr Kazda

Hrají: Michalina Olszańska, Marika Šoposká, Klára Melíšková, Petra Nesvačilová, Jan Novotný, Lukáš Bech, Juraj Nvota

Na DVD: od 15. 6. 2016 (Bontonfilm) za 199 Kč

ja_olga_hepnarova_2016_plakat

Deadpool

Oficiální synopse:

Připravte si pořádnou porci chimichangy, přátelé. Studio, jež vám přineslo všechny tři filmy ze série 96 hodin, nyní uvádí DEADPOOL, kasovní trhák, který boří čtvrtou stěnu a vypráví o nejpřitažlivějším antihrdinovi z produkce Marvel Comics, kterým jsem JÁ! Pronikněte hlouběji (to miluju) až tam, kde můj příběh začíná… Tradiční zápletka: šílený experiment, rychlá léčba, odporné zohyzdění, červená elastická látka, hrozba odplaty. V hlavní roli filmu, který natočil přeplacený stroj na režii Tim Miller, se představuje boží hovádko Ryan Reynolds. Ve vedlejších rolích hrají Ed Skrein, Morena Baccarin, T.J. Miller a Gina Carano. DEADPOOL – to je pořádná dávka úžasnosti nabitá větším množstvím zvratů, než mají střeva nepřátel záhybů, a větší porcí zábavy, než si užijete na maturitním plese. Těšte se!

Hrají: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller, Karan Soni, Michael Benyaer, Stefan Kapicic, Brianna Hildebrand

Na DVD: od 15. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • Nepovedené zábery • Deadpool – Pytel zábavy • Upoutávka

Na BD: od 15. 6. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Bonusy na BD: • Vynechané/Prodloužené scény • Nepovedené záběry • Z komiksu na filmové plátno… na filmové plátno • Komentáře • Galerie • Deadpool – Pytel zábavy • Upoutávka • Snímky

Deadpool_DVD_BD

BLUESKY KOLEKCE DĚTSKÝCH FILMŮ

Oficiální synopse:

RIO 1: Tvůrci DOBY LEDOVÉ uvádějí skvělou animovanou komedii pro celou rodinu. Blu je exotický pták, který žije v přesvědčení, že je posledním zástupcem svého druhu. Když se jeho majitelka dozví o Perle, jeho ženském protějšku z Rio de Janeira, oba se vydávají na životní výpravu za dobrodružstvím.

RIO 2: Zábava pokračuje, když se Blu, Perla a jejich tři potomci vydají na výlet do divočiny a zažijí pestrobarevné, legrační a hudbou nabité dobrodružství v Amazonii. Zatímco se Blu snaží zapadnout do nového prostředí, utkává se zobák na zobák s podlým Nigelem a potkává nejstrašlivějšího protivníka ze všech: svého tchána!

KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ: Když se dospívající Mary Katherine nastěhuje ke svému otci – potrhlému profesorovi, záhy se ocitne v tajemném světě ukrytém hluboko v lesích. Netrvá dlouho a do svých služeb ji povolá Královna lesa Tara, aby se připojila k lesním strážcům a pomohla zachránit les před zkázou.

DOBA LEDOVÁ 1: Před dvěma sty tisíci lety, na počátku Doby ledové, dal nevyzpytatelný osud dohromady tři úplně rozdílná stvoření. Sid, užvaněný a komický lenochod, Manfred, mrzutý a chlupatý mamut, a Diego, nebezpečný šavlozubý tygr, se navzdory všemu musí spojit, aby pomohli vrátit lidské mládě jeho otci.

DOBA LEDOVÁ 2: Oblíbení promrzlí hrdinové jsou zpět, aby vás pozvali na další báječné dobrodružství ve skvělém pokračování celosvětového hitu Doba ledová! Napětí v myslích Mannyho, Sida, Diega a Scrata – podobně jako teplota kolem – stoupá. Naši přátelé totiž musí uniknout z údolí před velkou vodou. A tak se tito legrační tvorové vydávají na vzrušující cestu krajinou tajícího ledu a potkávají Ellie, která si získá Mannyho srdce.

DOBA LEDOVÁ 3: Tentokrát Manny se svými kamarády objevuje ztracený svět neskutečně zábavných dinosaurů včetně potrhlé dinosaurky rodu T-Rex, která má se Sidem nevyřízené účty. Mezitím se Scrat šíleně zakouká do krásné Scratte, ale nikdo neví, jestli jí jde o Scratovo srdce, nebo spíše o jeho oříšek.

DOBA LEDOVÁ 4: Scratova praštěná snaha o nalezení prokletého žaludu, po kterém pátrá od úsvitu času, má následky měnící svět – rozlomení kontinentu. To přinese Mannymu, Diegovi a Sidovi dosud největší dobrodružství. V důsledku těchto převratů se Sid setká se svou nevrlou babičkou a celá tlupa na svém putování natrefí na pirátskou loď s podivínskou posádkou, která jim v návratu domů ani v nejmenším nehodlá pomoci.

Na DVD: od 22. 6. 2016 (Bontonfilm) za 699 Kč

Bonusy na DVD: • 7 DVD filmů • pexeso a samolepky • baleno v rozkládácím digipaku se šubrem

BlueSky_kolekce_7DVD

Rodinný film

Oficiální synopse:

Jak se vypořádají s nečekanou svobodou dvě dospívající děti, jejichž rodiče se vydali na plavbu jachtou po oceánu? Co udělá odloučení s dosud perfektně fungující rodinou? A co když do tohoto rodinného „testu“ vstoupí další, nečekaně dramatická událost?

Režie: Olmo Omerzu

Hrají: Karel Roden, Vanda Hybnerová, Jenovéfa Boková, Daniel Kadlec, Martin Pechlát, Eliška Křenková

Na DVD: od 22. 6. 2016 (Bontonfilm) za 199 Kč

rodinny_film_2015_plakat

Akta X

Oficiální synopse:

Nyní se poprvé můžete stát majiteli úplně všech původních i nových epizod strhujícího seriálu Akta X na DVD! Zvláštní agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová (držitelé zlatých glóbů® David Duchovny a Gillian Anderson*), specialisté na ty nejsložitější případy, čelí děsivému nebezpečí a bizarním jevům, když se snaží odhalit smrtící spiknutí a rozluštit para normální záhady. Zatímco Mulder hledá za každým případem nadpřirozené jevy, Scullyová při objasňování záhad raději využívá vědeckých metod. Každý další díl seriálu odkrývá nové úrovně děsivé konspirace. Vše vyvrcholí v posledních strhujících epizodách seriálu šokujícím odhalením, které se týká mimozemšťanů, americké vlády i samotného lidstva. Sada obsahuje velké množství vzrušujících bonusů včetně komentářů tvůrce Chrise Cartera a produkčního týmu, sestřihu speciálních efektů, vynechaných scén a pohledu do zákulisí natáčení poslední série. Tuhle kolekci musí každý skutečný fanoušek pravdy mít!

Režie: Glen Morgan, Chris Carter, James Wong, Darin Morgan

Hrají: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi, William B. Davis, Annabeth Gish, Alan Dale, Joel McHale, Michael McKean, Robbie Amell, Lauren Ambrose, Chelah Horsdal

Na DVD: od 29. 6. 2016 (Bontonfilm) za 3499 Kč

Bonusy: • 10 sérií (62 DVD disků) • 208 epizod (45min/epizoda) • unikátní sběratelské balení

Akta-X_complete_series_beautyshot

Bohové Egypta

Oficiální synopse:

Ve velkolepém akčním dobrodružství se osud lidstva ocitá v ohrožení, když trůn egyptského vládce obsadí nemilosrdný bůh temnoty Set [Gerard Butler] a kdysi mírumilovné a prosperující impérium uvrhá do války a chaosu. Setovu nepředstavitelnou krutovládu se nečekaně pokusí zastavit obyčejný smrtelník Bek [Brenton Thwaites], který se společně s mocným bohem Horem [Nikolaj Coster-Waldau] vydá na souboj se Setem a jeho poskoky. Jejich putování je zavede do světa posmrtného života i na nebesa. Smrtelník i bůh budou muset projít zkouškami odvahy a obětavosti, aby mohli v závěrečném strhujícím souboji myslet na vítězství.

Režie: Alex Proyas

Hrají: Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Rufus Sewell, Chadwick Boseman, Brenton Thwaites, Courtney Eaton, Abbey Lee, Elodie Yung

Na DVD: od 29. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Na Blu-ray: od 29. 6. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Bohove Egypta_DVD_BD

Brooklyn

Oficiální synopse:

Na Oscara® nominovaná Saoirse Ronan září v roli Eilis Lacey, mladé irské imigrantky, která se ocitla v neznámém prostředí Brooklynu 50. let minulého století. Stesk po domově se jí brzy podaří zahnat novou láskou. Pak ale z jejího rodného města přichází zpráva, která jí život obrátí vzhůru nohama. Eilis je nucena volit mezi dvěma zeměmi a dvěma muži na opačných koncích světa. Film Brooklyn, který vznikl na motivy knižního bestselleru, přináší dojemný a úžasný příběh o lásce…a hledání cesty domů.

Režie: John Crowley

Hrají: Saoirse Ronan, Julie Walters, Emory Cohen, Domhnall Gleeson, Jim Broadbent, Jenn Murray, Emily Bett Rickards

Na DVD: od 29. 6. 2016 (Bontonfilm) za 299 Kč

Bonusy na DVD: • Propagační materiály • Komentář Johna Crowleye • Galerie

Na Blu-ray: od 29. 6. 2016 (Bontonfilm) za 499 Kč

Bonusy na BD: • Vynechané a prodloužené scény • Propagační materiály • Komentář Johna Crowleye • Galerie

Brooklyn_DVD_BD

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací