Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021)

Režie:
Premiéra v ČR: 18. 3. 2021 ()

Synopse: Bruce Wayne (Ben Affleck) je odhodlaný postarat se o to, aby Supermanova (Henry Cavill) oběť nepřišla nazmar. V Lize spravedlnosti Zacka Snydera spojí síly s Dianou Prince (Gal Gadotová) a společně sestaví tým superhrdinů, jehož posláním je zachránit svět před blížící se hrozbou katastrofických rozměrů. Tento úkol je však mnohem obtížnější, než si Bruce představoval, neboť každý z nováčků čelí vlastním démonům, které musí porazit, aby mohli dát dohromady jedinečnou ligu superhrdinů. Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadotová), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller) doufají, že na záchranu planety před zloduchy jako jsou Steppenwolf, DeSaad a Darkseid ještě není příliš pozdě.

Recenze:
Liga spravedlnosti je zpátky, ale v jiném hávu. I tak by se dala definovat Liga spravedlnosti Zacka Snydera. Fanoušci si tento snímek vyprosili po několikaletém boji a teď je konečně tu. Stojí však za to? Došlo ke zlepšení? Není čtyřhodinová stopáž příliš? Krátká odpověď zní ano, stojí za to a zlepšení je znát, a také ne, čtyřhodinová stopáž není overkill, i když by se to mohlo zdát. Ta delší odpověď je pak trochu komplikovanější.

(photo&video: )

Video



Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací