V oku tornáda (2014)

v_oku_tornada_poster
Režie:
Premiéra v ČR: 7. 8. 2014 ()

Synopse: Během jediného dne je město Silverton zpustošeno nebývalým náporem tornád. Celé město je vydáno na milost a nemilost nevypočitatelným smrtonosným větrným smrštím a podle předpovědí má to nejhorší ještě přijít. Většina lidí hledá bezpečný úkryt, zatímco jiní utíkají k větrnému víru a sledují, jak blízko k tornádu se dostane lovec tornád, aby pořídil snímek, který se podaří jen jednou za život. Režie filmu se ujal Steven Quale („Nezvratný osud 5“), producentem je Todd Garner („Ošetřovatel“, „Zatím spolu, zatím živi“).

Recenze:
Tornáda bezesporu patří mezi nejobávanější a nejničivější přírodní katastrofy. Jejich zrádnost tkví především v tom, že je velmi obtížné předvídat jejich výskyt. A právě tento fakt tolik přitahuje tzv. lovce bouří či tornád, kteří se snaží k silně rotujícímu víru přiblížit co nejvíce a pořídit tak nahrávky, jež je nejen proslaví, ale přinesou i tučnou odměnu. Ovšem většina lidí, kteří mají zdravý pud sebezáchovy, se snaží od smrtonosného běsnění dostat co nejdále.

(photo&video: )

Video





Galerie


Články k filmu

Tyto stránky využivají cookies, aby mohly nabídnout relevantní informace pro vás. Dalším setrváním s tímto souhlasíte, máte však možnost cookies zakázat. Přijmout Více informací